Kilitli Parke Taşı Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

Kilitli Parke Taşı Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

Kilitli Parke Taşı Çalışmaları Aralıksız Sürüyor



Gülnar Belediyesi tarafından cadde ve sokaklarda kilit parke taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Gülnar Belediyesi ilçe genelinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye ekiplerinin dur durak bilmeden gösterdikleri çalışma performansıyla Gülnar modern bir görünüme kavuşuyor. Gülnar Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Saray Mahallesinde kilitli parke taşı döşemesi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Çalışmaları yerinde inceleyen Gülnar Belediye Başkanımız Ahmet Günel, ihtiyacı olan bütün sokaklara kilitli parke taşının döşeneceğini ifade etti. Günel, yolların standartlara uygun bir şekilde yapıldığını, yolların tam anlamıyla bitmesinden sonra ilçemizin modern bir görünüme kavuşacağını söyleyerek, bunun içinde elimizden gelen her türlü fedakârlığı yapmaya hazırız ve yapacağız. Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda, yolları en kısa zamanda bitirip, halkımızın hizmetine sunacağız. Yapılan çalışmalarla mahalle ve sokak aralarının daha estetik bir görünüme kavuşması için yol bakım ve onarım çalışmaları ilçenin birçok mahalle ve sokağında sürdürülüyor. Çamurlu ve tozlu bir tek sokak kalmayana kadar kilitli parke taşı döşeme çalışmalarımız aralıksız devam edecek" dedi.
Saray Mahallesi sakinleri ise yapılan çalışmalardan memnun olduklarını ifade ederek, "Kış zamanı çamurdu, yaz zamanında da tozdu. Allah başkanımızdan razı olsun. Başkanımız kilitli parke taşı yaparak biz mahalle sakinlerini bu dertten kurtarıyor. Belediye Başkanımız Ahmet Günel’e çok teşekkür ederiz” diye belirttiler.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36