Kurt, “Dr. Erdinç Şahin’in adını inşallah yaşatacağız”

Kurt, “Dr. Erdinç Şahin’in adını inşallah yaşatacağız”

Kurt, “Dr. Erdinç Şahin’in adını inşallah yaşatacağız”
 AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt, yaptığı açıklamada, “AK Parti Milletvekilimiz Eski Kalkınma Bakanımız TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan ile Dr. Erdinç Şahin’in adının yaşatılması için görüşmelerimiz oldu. Bakanımız Lütfi Elvan, durumu Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya iletmişlerdir. Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’da konuyu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ileteceklerdir. Cumhurbaşkanımızın onayı sonrası Dr. Erdinç Şahin’in adını inşallah yaşatacağız” dedi.

DR. ERDİNÇ ŞAHİN’İN ADININ SİLİFKE’DE YAŞATILACAĞINA İNANCIMIZ TAMDIR

20 Nisan günü Mersin Şehir Hastanesinde tedavi altına alınan ve 23 Nisan günü doktorların tüm çabalarına rağmen vefat eden Dr. Erdinç Şahin’in adının yaşatılması için resmi çalışmalar başlatan Silifke AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt müjdeli haberi verdi.

İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt yaptığı açıklamada, “Kısa süre önce vefat eden sevilen insan, Dr. Erdinç Şahin’i kaybetmenin üzüntüsünü ve acısını halen ilk günkü gibi yaşamaktayız” diyen Mehmet Emin Kurt, “Dr. Erdinç Şahin isminin yaşatılması için gerekli görüşmeleri yaptık. 19 Mayıs 1970 yılında doğan ve 23 Nisan 2020 yılında vefat eden Dr. Erdinç Şahin’in adının Silifke’de yaşatılacağına inancımız tamdır” dedi.

DR. ERDİNÇ ŞAHİN SEVİLEN BİR İNSANDI

“Dr. Erdinç Şahin Sevilen Bir İnsandı” diyen Mehmet Emin Kurt, “1993 yılında Cerrah Paşa Tıp Fakültesinden mezun olan Dr Erdinç Şahin, Muş Korkut Sağlık Ocağı Hekimliği yaparken Hakkari Şemdinli sınır Kora kolunda Tabip Teğmen olarak Askerlik görevini tamamladı. Korkut Sağlık Ocağı görevine devam eden Dr Erdinç Şahin daha sonra memleketine tayin isteyerek Gökbelen Uzuncaburç Kırobası ve tekrar Uzuncaburç Sağlık Ocaklarında görev yaptıktan sonra 13 yıl aralıksız Silifke Devlet Hastanesi Acil Servisinde görev yaptı. Aile Hekimliği sistemi dahilinde Silifke Mukaddem Aile Sağlığı Merkezinde görev yaparken Vefat eden Dr. Erdinç Şahin çalıştığı iş arkadaşları ve hastaları tarafından sevilen bir Hekim olduğunu bildiğimiz ve adının yaşatılması konusunda çalışmalarımız sonuca gelmiştir” diye konuştu.

CUMHURBAŞKANIMIZIN ONAYI SONRASI DR. ERDİNÇ ŞAHİN’İN ADINI YAŞATACAĞIZ

“Cumhurbaşkanımızın onayı sonrası Dr. Erdinç Şahin’in adını yaşatacağız” diyen Mehmet Emin Kurt, “İlk günden beri ilçemizde isim konusunu dile getirdik. Konuyu önce İl Başkanımız Cesim Ercik ile konuştuk. Daha sonra AK Parti Milletvekilimiz Eski Kalkınma Bakanımız şu an TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan ile konuştuk. Bakanımız Lütfi Elvan konuyu Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya iletmiştir. Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca konuyu Cumhurbaşkanımıza iletilecektir. Cumhurbaşkanımızın onayı sonrası Dr. Erdinç Şahin’in adını yaşatacağız. Şahin Ailesine Başsağlığı yakınlarına metanet ve sabır diliyorum. Üzüntümüzü Doktorumuzun adı ile bir nebze olsun dindireceğiz. Milletimizin Başı Soğolsun Dr Erdinç Şahin’i unutmayacağız” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36