Mersin İtfaiye eğitimde hız kesmiyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı görevlerindeki etkinliği arttırmak ve farkındalık yaratmak amacıyla eğitimlerine devam ediyor.

Mersin İtfaiye eğitimde hız kesmiyor

Kişisel pratikliği arttırmak, olaylara en kısa sürede ve etkin müdahale amacıyla Konya İtfaiye Eğitim Merkezi (KİTEM) ile yapılan eğitimlerde yangın, kurtarma, ilk yardım ve olay yeri inceleme konularında yapılan eğitimlere her branştan itfaiye personeli katıldı.

 

İtfaiye Dairesi Başkanlığı merkezinde yapılan eğitimler de yangınlara müdahale şekilleri, malzeme kullanım teknikleri, kaza alanında şüphe ve delil oluşturacak hususlar konusunda eğitimler teorik olarak verilirken, bazı eğitimler uygulamalı olarak gösterildi.

İtfaiye Dairesi Başkanlığına getirilen hurda araç üzerinde, kazalar esnasında araç içerisinde sıkışan kişileri kurtarma konusunda eğitimler uygulamalı olarak yapıldı. Eğitim sonrası personeller yazılı imtihana tabi tutuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36