Ressam Bahattin Erim, son yolculuğuna uğurlandı

Ressam Bahattin Erim, son yolculuğuna uğurlandı

Ressam Bahattin Erim, son yolculuğuna uğurlandı


Silifke’nin sevilen ressamlarından Bahattin Erim’in cenazesi, Kültür Evi’nde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi. Cenaze törenine Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’un yanı sıra, ailesi, sanatçı arkadaşları ve sevenleri katıldı.

Kaybolan Silifke Resimlerinin mimarı, Silifke’de yağlı boya resim deyince akla gelen isimlerin başında gelen, yaptığı resimleri ile on binlerce insanın gönlünü fet eden Ressam Bahattin Erim, 5 Ağustos Cuma günü geçirdiği kalp rahatsızlığı sonucunda Özel Olbamed Hastanesine kaldırılmıştı.

15 gün süren yaşam mücadelesi sonunda sanatçı Bahattin Erim, hayatını kaybetti. Silifke’nin bugüne kadar düzenlenen Kültür haftası etkinliklerinde bir fiil yer alan ve İlçenin örnek sanatçısı, büyüğü olan Bahattin Erim, son yolculuğuna sevenlerinin omzunda uğurlandı.

 

 

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Güzide Çam 6 yıl önce

Kültür evi restore edilip adı verilecekti..Yaşarken yapılası işler kaybedince hiç olmuyor.

banner36