Silifke Belediyesi Gülnarlıların konuğu oldu

Silifke Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Gösteri Sanatları Topluluğunun, Kültür Sanat etkinlikleri çerçevesinde Gülnar ilçesinde düzenlediği gösteri, vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle izlendi.

Silifke Belediyesi Gülnarlıların konuğu oldu

Silifke Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Gösteri Sanatları Topluluğu, geçtiğimiz akşam Gülnarlıların misafiri oldu. Gülnar Kaymakamlığı, Gülnar Belediyesi ve Gülnar Kültür Merkezi Müdürlüğünün ev sahipliğinde düzenlenen Silifke Belediyesinin kültür etkinlikleri, Gülnar İlçesi Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Etkinliğe Gülnar Kaymakamı İsmail Pendik, Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel,  Gülnar Kültür Merkezi Müdürü Mehmet Ateş, Silifke Belediye Meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Gülnar Kültür Merkezinde gerçekleştirilen gösteri etkinlikleri izleyenlere keyifli saatler yaşattı. Gecede Silifke Belediyesi Halk Oyunları Grubu, Aşuk Maşuk, Tiyatro gösterileri ve Belediye Fasıl Grubunun konserleri büyük bir ilgiyle izlendi. Gecenin ilk konuşmasını Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel yaptı.

AHMET GÜNEL, “SİLİFKE BELEDİYEMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut ve ekibini Gülnar İlçesinde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ve katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ettiğini açıklayan Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, “Silifke Belediyesi Gösteri sanatları topluluğuna teşekkür ediyoruz. İlçemizde sanat, sosyal ve kültürel faaliyetlere her geçen gün daha fazla katkı sunmaya ve ağırlık vermeye devam ediyoruz. Kardeş ilçelerimizden birisi olan Silifke’miz bugün burada tiyatro, halkoyunları, müzik ve çeşitli gösteriler sunarak kültürel dayanışma ve kaynaşmamıza da güzel bir katkı sağlayacaklar. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

TURGUT, “SİLİFKE OLARAK KÜLTÜREL VE SANATSAL ETKİNLİKLERİMİZE ÖNEM VERİYORUZ”

Silifke Belediyesi olarak bir kesimin değil, her kesimin içerisinde bulunabileceği kültürel ve sanatsal etkinliklere önem verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Gülnar ilçemizde böyle bir etkinliğe misafir olmaktan büyük bir gurur ve mutluluk duyduk. Başta gençlerimiz olmak üzere her yaş grubunun sosyal hayat içerisinde yer almasına katkı sağlamak istiyoruz.

Kültürel etkinliklere ağırlık veren, sanatsal faaliyetlerin her zaman içerisinde olan bir belediyecilik anlayışı ile hareket ediyoruz. Bu anlamda Sosyal Gösteriler Topluluğumuz sizleri bugün hem eğlendirecek hem de sizlere hazırlamış oldukları gösterilerle unutulmaz bir gece yaşatacak. Gülnar ve Silifke ilçeleri tarihi, kültürü ve yaşam tarzıyla kardeş iki ilçedir. Birlik ve beraberlik içerisinde sosyal ve kültürel gelişimimize katkı sunmaya devam edeceğiz. Katılımınızdan dolayı teşekkür eder, emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım” şeklinde konuştu.

KAYMAKAM PENDİK, “ETKİNLİKLERİMİZİN ARTARAK DEVAM ETMESİNİ DİLİYORUM”

Gülnar Kaymakamı İsmail Pendik ise, “Buradan Silifke Belediye Başkanımıza ve Gülnar Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Gülnar ilçesi olarak sosyal ve kültürel faaliyetlerimizi her geçen gün canlandırmaya, her kesimden vatandaşımızı bu etkinliklerde buluşturmaya devam edeceğiz. Bugün bize burada Gülnar havasında güzel ve başarılı bir etkinlik düzenleyen Gösteri Sanatları Topluluğumuza da ayrıca teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde böyle gecelerin ilçemizde artarak devam etmesini diliyor, önümüzdeki aylarda yapacağımız festivalimize de uzaktan yakından bütün halkımızı davet ediyorum” diye konuştu.

Yaklaşık 2 saat süren kültürel etkinliklerin ardından teşekkür konuşması yapan Gülnar Kaymakamı İsmail Pendik, Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a çiçek takdim ederken, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel ise günü anısına plaket ve Türkmen Kızı heykeli armağan etti.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79