Silifke’ye yeni bir pastane daha kazandırıldı

Silifke’ye yeni bir pastane daha kazandırıldı.

Silifke’ye yeni bir pastane daha kazandırıldı
Haber: Atike Ceylan Kaçar


Hizmet kalitesi ve görselliği ile açıldığı günden bu yana dikkat çeken Su Pastanesi Silifkelilerin hizmetine girdi. Mustafa –Tugçe Su tarafından aile işletmesi olarak açılan pastanede kişiye özel siparişlerden toplu siparişlere kadar bütün taleplere cevap verilebilmektedir. Ürünlerin tamamını kendi imalathanelerinde yaptıklarını söyleyen Su Patiseri İşletme sahibi Mustafa Su, “İşletmemiz orta köprü girişinde hizmet vermekteyiz. İşletmemizde yaz kış klimalı aile salonumuzla siz değerli Silifke halkını kendi evinde gibi rahat hissedeceği işletmemize bekliyoruz” dedi.

İmalat ustalığını kendisinin yaptığını belirten Mustafa Su, “yılların tecrübesiyle birlikte kalitemizde eklenince ortaya herkesin isteyeceği kaliteli ve hijyenik bir ortam hizmeti sunuldu. İşletmemizde kişiye özel yaş pastalar, özel pastalar, kuru ve yaş patsa çeşitleri günlük olarak yapılmaktadır. Ayrıca müşterilerimiz istedikleri takdirde yaş pastaları aile salonumuzda beklerken yapılışını izleyebilirler. Şeffaf, hijyenik ve huzurlu bir ortamla sizlere hizmet vermeye başladık. Toplu siparişleriniz için bizleri arayabilirsiniz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36