Ziraat Odası yönetiminden nezaket ziyareti

Silifke Ziraat Odası Başkanı Mahire Can ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziraat Odası yönetiminden nezaket ziyareti

Odanın çalışmalarıyla ilgili olarak bilgiler veren ve yönetim kurulunu tanıtan Ziraat Odası Başkanı Mahire Can, “Amacımız ilçemizde tarımın ve çiftçinin zenginleşmesi, kalkınması ve bu alanda yapılan yeniliklere açık olmaktır. Belediyemizin odalar, dernekler ve diğer sivil toplum kuruluşlarıyla istişare içerisinde olması bizleri oldukça mutlu ediyor. Başkanımız daha önce bizleri ziyarete gelmiş sorunlarımızı, sıkıntılarımızı ve çalışmalarımızı dinlemişti. Bizde kendisine yönetim kurulumuzla birlikte nezaket ziyaretinde bulunduk. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak ilçemizin tarım alanında gelişmesini ve kalkınmasını hep birlikte sağlayacağız. İnsanlarımızın ve özellikle tarım sektöründe ki çiftçilerimizin huzurlu ve refah bir ortamda yaşamaları için mücadelemizi sürdüreceğiz’ dedi.

"KÖYLÜMÜZÜN VE ÇİFTÇİMİZİN DESTEKÇİSİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Oda Başkanı ve yönetim kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Silifke Belediyesi olarak köylümüzün ve çiftçimizin yararına olan her girişimin yanındayız. Yürütmekte olduğumuz sosyal ve kültürel faaliyetlerle üreticilerimizi, köylümüzü ve her kesimden vatandaşımızı kucaklamaya ve onlara destek olmaya devam edeceğiz. Festivallerde, şenliklerde ve gerçekleştireceğimiz diğer etkinliklerde tanıtımlarımızı en iyi şekilde yapacağız. Ziraat Odamızla istişare ortamında çalışacağımızı belirtmek isterim. Bu memleket ve bu topraklar hepimizin. El birliği ve güç birliği içerisinde olursak kazanırız. Atatürk’ün dediği gibi ‘Köylü milletin efendisidir, efendisi kalmak mecburiyetindedir. Köylümüz ve çiftçimiz olmazsa, üretim olmaz, üretim olmazsa kalkınmamız ve gelişmemiz asla söz konusu olamaz. Şahsınızı ve yönetiminizi gayretli çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum”dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36