Akdeniz Haberler
2020-07-05 11:48:27

Oğlak Burcu Ay Tutulması, Artık kaçış yok diyor!

Ceren Yılmaz

05 Temmuz 2020, 11:48

 5 Temmuz 2020 / 13° Oğlak Burcu Ay Tutulması Artık kaçış yok diyor !
Ay deyince kısaca bilinçaltımız, ruhsal yanımız, iç dünyamız, ilişkilerimiz, geçmişimiz, dişil temalar, çocukluğumuz, psikolojimiz, hormonlarımız ve annelerimizi temsil eder. Tutulmalar ise tamamen kadersel etkileri çalıştırarak, radikal olayları aktive eder. Aslında olması gerekendir, olacak olan.
Tutulmanın yöneticisi Satürn yeniden kritik noktada geriliyor, 29°'de Rx harekette ve Pluto/Jüpiter kavuşumu ile tekrar etkileşime giriyor.
Tarihe baktığımızda bu güçlü planetlerin kombinasyonlarında; küresel olarak dünyada önemli iz bırakan olaylar, devrimler, ihtilaller, soğuk güç savaşları, terör saldırıları, rejim değişiklikleri, ekonomik buhranlar, yönetim ve sistemde ki çöküşler, kitlesel ölümler, veba gibi ciddi salgın hastalıklar yaşanmıştır.
Bu göstergeler ilkbahar aylarında yaşadığımız salgın hastalığın önümüzde ki günlerde ama özellikle yaz sonu ve sonbahar aylarında Rx Mars'ın da tetiklemesiyle artarak geri gelebileceğini gösteriyor. Veya başka türden salgın hastalıkların patlak verebileceğine işaret ediyor. Hiçte hafife alınacak türden enerjiler değil bunlar... Her şeyi göz önünde bulundurarak planlayın hayatlarınızı ; ekonomide de zorlu ağır koşullar bekliyor bizi ve tüm dünyayı. Çünkü Oğlak Tutulması aynı zamanda ekonomik daralmayı, artan işsizliği, yoksulluğu, bir takım engellenmeleri, bürokratik problemleri, gıdaya erişimde ki sıkıntı ve gıda yetersizliklerine, toprak ve doğa hareketlerine zemin yaratıyor.
Tutulmaya eşlik eden Merkür□Mars&Chiron dik açısı; kaza ve sakarlıklara, kırıcı iletişim çatışmalarına, sinirsel gerginliklere, silahlı- yanıcı patlamalara ortam yaratır. 
Özellikle baş bölgesi extra korunmalı. 
Neredeyse son bir ay içerisinde önemli gezegen gerilemeleriyle birlikte art arda güçlü büyük üç tutulma yaşıyoruz. Gerçekten enerjiler hiç kolay değil, aslında hepimiz hayatlarımızın çeşitli alanlarında büyük değişim ve dönüşümler yaşıyoruz ve yaşayacağız. Sadece kafalar karışık ne yapacağımızı bilmez halde şimdilik arafta bir kavşakta bekliyoruz. (15 Temmuz itibariyle herşey netliğe kavuşaktır.)
İşte tam da Oğlak tutulması bunun için var ! 
Mars'ın Koç transitiyle birlikte kendine gel, yüzleşmen gereken her ne varsa yüzleş, harekete geç ve sorumluluk al diyor... Oğlak tutulması bu ciddiyetsizligi, sorumsuzluğu sevmiyor. 
Gerekirse ruhsal ve duygusal kayıp ve yıkımlarla dönüştürürüm ben seni diyor.
Tutulmanın bütüne etkisine baktığımızda ise, heyy insanoğlu onca yaşanan olaylar silsilesinin ardından hala kendi gerçekliğinin ve yaşananların farkına varıp, akıllanmadın mı dercesine tüm insanlığı sınavlara tabi tutmaya devam ediyor olacak... 
Tutulma Vega sabit yıldızı eşliğinde gerçekleşeceği için dünya çapında politikacı ve siyasiler, devlet büyükleri ile ilgili haberler iftira yahut suikast girişimlerine şahit olabiliriz.
Bu tutulmayla sağlık açısından ; romatizmal hastalıklar, kemik-eklem hassasiyetleri, diz - diş - cilt problemleri, iskelet sistemi - omurga rahatsızlıkları, ateşli enfeksiyonlar, mide rahatsızlıkları ve kırıklar yaşanabilir. Bu bölgeler tutulma etkisi altındadırlar. Ayrıca Ay Tutulmaları vücutta ki su oranıyla ilgili dengesizliklere ve hormonal değişimlere sebebiyet verir. Vücutta ödem artışı söz konusudur. Tükettiklerinize extra dikkat edin.
Ve bu yıl gerçekleşecek Sirius günlerinin tam da Ay Tutulması döngüsüne denk gelmeside çok manidar ! Tutulma Yengeç-Oğlak aksı üzerinden tamamlanırken, Sirius yıldızı ile bağlantılı gerçekleşiyor. Sirius yıldızının derinliğini bilmeyenler normalde çok iyicil zannediyor. Fakat bu yıldız belli dönemlerde ak köpek iyicil, kara köpek kötücül dediğimiz iki şekilde açığa çıkıyor, yerin altına iniyor ve çakallaşarak plutonik vari sinsice de çalışabiliyor. Sirius efekti 5-6-7 Temmuz günleri başlıyor. 
Yaşanabilecek köpek saldırıları - köpek ısırıkları ve kuduz olaylarına karşı dikkat edilmeli...
Bu dönemde aşırı kavurucu kuru sıcaklar yaşanır. Neyse ki Merkür - Mars dik açısı arada rüzgarları da beraberinde getireceği için biraz olsun rahatlatabilir. 
(Sirius başlı başına gizli bilgileri ihtiva eden bir bilgidir. Kuran-ı Kerim Necm süresi 9. ve 49. ayetlerde Şira yıldızı diye geçer.)
TC haritasında 12-13 Temmuz'a kadar natal Mars/ transit Mars karşıtlığının etkin olduğu dikkat çekiyor. Sevimsiz görünümler bunlar.
TC 'nin bu yıl ki profection haritasında ki Mars'ına, transit Mars karşıt açı yapacak !
Özellikle 22 -28 Ağustos aralığına dikkat! O günlerde tatsız bir takım olaylar, kargaşalar patlak verebilir.
Tutulmalar ve önümüzde ki göksel enerjiler benim veya çocuğumun yaşamını nasıl etkileyecek, beni/ ilişkimi neler bekliyor diye merak ediyorsanız, astrolojik danışmanlık almak için iletişime geçebilirsiniz.
Unutmayın evrende her şey birbiriyle ilişkili ve bağlantılı çalışır.
Astroloji bize olası potansiyelleri verir, akıllı insanda bu bilgi rehberliğinden faydalanarak yol alır. 
Sağlıkla ve sevgiyle kalın
Astrolog Ceren Yılmaz
İnstagram : @nefesdevam
email: cerensu-deniz@hotmail.com

Yorumlar (4)

Oğlak Burcu \ Selen 4 Yıl Önce

Yazınızı okudum. Sürekli takipçiniz olacağım teşekkürler.

Gülce Aksır 4 Yıl Önce

verdiğiniz paylaşımlar birebir sanki

murat fırat 4 Yıl Önce

Yazmış olduğunuz makalenizi okudum takdire şayan buldum günümüz insanların hayatındaki oluşabilecek ve olup bitenden haberdar olmaları açısından çok iyi bilgi sahibi olmaları için astroloji bilgilerine ihtiyaç duymaları kişi ve kişilere zenginlik bilgi beceri hayatını yönlendirebileceği çok güzel bir farkındalık sunuyorsunuz Ceren hnm çalışmalarınızı takdir ediyor takipçisinden ziyade danışmanlık almayı düşünüyorum tşk ederim iyi günler.

ahmet 4 Yıl Önce

süpersiniz, tahminlerinize çok güveniyoruz ve çooook güzelsiniz cerensu hanım..

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.