Akdeniz Haberler
2020-07-24 12:29:57

Sanrılarımız bizi yanıltabilir, dikkat!

Ceren Yılmaz

24 Temmuz 2020, 12:29

Sevginizi sunacağınız kalbi özenle tanıyın.

Gökyüzünde etkin olmaya başlayan Venüs - Neptün sert açısının etkileri; İkili ilişkilerde /aşk hayatında, sosyal yaşamda ve finansal noktalarda bu ay sonuna kadar farkedemeyeceğimiz tuzaklara işaret ediyor ....

Değerlerimiz, seçimlerimiz, arzularımız, isteklerimiz, parasal kaynaklarımız ve ilişkilerimizde sağlıklı bilgi sahibi olma notasında yanılsamalar, aldanma ve aldatmalara açıklık yaratıyor olacak. Özellikle yeni girişilen bir konuda veya yeni tanışılan partner ile ilgili var olan tüm gerçekliği görememe, gerçeklerden uzaklaşma, kendi zihnimizde kişiyi /durumu idealize etme ve belirsizlikler yaşanabilir fakat transitin etkisi geçtiğinde hayal kırıklıkları ile karşı karşıya kalabiliriz.

Bugün Venüs kritik bir derecen Neptün ve Ay karşıtlığına T kare açı kalıbı oluşturarak ilişkilerin ve duyguların extra tatminsiz, ölçüsüz ve değişken enerjiler içinde olduğunu gösteriyor. Ay Başak'ta ayrıntılı titiz çalışan görünümü öğleden sonra çalışmak adına destekleyici açılar içinde..

Ve yine 26 Temmuz Pazar günü ilişkiler için zorlayıcı bir gün. Bu defa Ay-Mars karşıtlığına Merkür T kare yapıyor. Buda ruh halimizin (iç dünyamızın) duygu ve düşüncelerimizin oldukça karışık, fırtınalı, dürtüsel, uyumsuz zıtlıklar içinde olduğunu, empatiden uzak sinirsel gerginlikler içinde bulabiliriz kendimizi.. Mars□ Merkür açısıyla dilimizin ve sinirlerimizin hakimi olmayıp kırıp, kırılabiliriz...

Ayrıca kazalara da lütfen dikkat.

27 Temmuz Pazartesi günü Venüs□Neptün tam dereceden sert açı yaparken, Ay - Uranüs karşıtlığı tepkisel aniden değişebilecek uç noktalarda ki dalgalaman duygu ve düşüncelere işaret ediyor.

İlişkiler adına bu zorlayıcı görünümlerin enerjisini biraz olsun sağaltmak için sanatsal bir alanda yaratıcılığınızı yansıtabileceğiniz çalışmalar yapabilir veya tepkisel enerjilerinizi üzerinizden atmak adına spor yapabilirsiniz.

Yoksa sonradan pişmanlık neye yarar ki...

Ceren Yılmaz / Astrolog
instagram: @nefesdevam

email: cerensu-deniz@hotmail.com

Yorumlar (3)

Seher 4 Yıl Önce

süper olmuş sevgiler Cerenciğim..❤

Lale Şahin 4 Yıl Önce

Emeğine Sağlık Ceren Hanım

Asuman Gök 4 Yıl Önce

duygularımız hep dalgalı canım : )

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.