"Bayramınız Mübarek olsun"

MHP Silifke İlçe Başkanı Kıvanç Derya Ramazan Bayramın kutladı.

"Bayramınız Mübarek olsun"

Bayramlar milletimizi ve toplumları bir araya getiren birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği kutsal günlerdir. Bayramlarda küslerin barıştığı, gariplerin ziyaret edildiği, büyüklerin hal hatırı sorulup el öpüldüğü ve küçüklerin sıcacık sarıp sarmalandığı günlerdir. 
BU vesile ile  öncelikle yüce Türk milletimizin İslam Aleminin, Silifke ilçemizin güzel insanlarını, büyüklerimin, küçüklerimin ve bulunduğu her alanı dokunduğu her şeyi güzelleştiren değerli kadınlarımızın Ramazan Bayramını kutluyorum. Silifke İlçemizde de ülkemizde olduğu gibi bir yerel seçimi geride bıraktık. Seçimin ardından ilçemizde pek çok kadının seçilmek için farklı görevlerde bulunduklarını gördüm ve bir kadın olarak pozitif ayrımcılık yaparak onların aracılığı ile bütün kadınlarımızın Ramazan Bayramını ayrıca kutlamak isterim. Türk kadınına, ülkemize ve milletimize hayırlı bayramlar diliyor, nice bayramlara hep birlikte kavuşmak dileğiyle.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36