Altunok, “Çocuklarımız Geleceğimizdir”

Altunok, “Çocuklarımız Geleceğimizdir”

Altunok, “Çocuklarımız Geleceğimizdir”

Gittiği her ziyarette çocuklarla bir araya gelen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Çocuklarımız, yavrularımız geleceğimizdir. Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımız ve gençlerimize daha iyi ve yaşanabilir bir Silifke bırakabilmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

“Merkezi ile kırsalı ile ilçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımız bizim için çok değerlidir” diyen Başkan Altunok, “Belediye olarak hayata geçirdiğimiz tüm projelerimizin temelinde bu kentte yaşayan insanlarımız vardır. Çocuklarımız ve gençlerimizin sağlıklı, güçlü, bilgili ve yetenekli olması milletimizin varlığının en büyük güvencesidir. Onları korumak, hiçbir ayrım gözetmeksizin eşit koşullarda eğitmek, yüksek insani değerlerimizin bir gereğidir. Bizlerin ve ailelerimizin çocuklarımıza verebileceği en büyük destek onların yetişmesinde kullanacağımız en büyük araç sevgidir. Sevgi, öyle bir güce sahiptir ki sevgiyle büyüyen çocuk dünyaya sevgiyle bakacak, çevresine sevgi verecek ve doğal olarak sevgiyle karşılık bulacaktır. Çocukları sadece gözetmek korumak değil, onları yetiştirmek de bizim görev ve sorumluluklarımız kapsamındadır. Belediye olarak halkımıza ve şehrimize yönelik hayata geçirdiğimiz projelerimizin yanı sıra gençlerimiz ve çocuklarımız için de eğitime yönelik projeler üreterek uygulamaya koyuyoruz.    Hizmetlerimizde çocuklarımızı ve gençlerimizi kapsayacak şekilde planlamalar yapıyor, hizmetlerimize onları da dahil ediyoruz. Yaşlı ve hasta vatandaşlarımızı ziyaret ederken gençlerimiz ve çocuklarımızla da mutlaka görüşüyorum. Çocuklarımız ve gençlerimiz geleceğimizdir” diyerek yaptığı ziyaretlerde çocuklara oyuncak dağıttı.   


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36