“Eğitim bizim en kıymetli alanımız”

“Eğitim bizim en kıymetli alanımız”

“Eğitim bizim en kıymetli alanımız”

Altunok, “Eğitim bizim en kıymetli alanımız

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, ilçeye bağlı Uzuncaburç Mahallesinde okul bünyesinde kurulan kütüphane ve hobi bahçesi açılış törenine katıldı.

Uzuncaburç Mahallesi ilk ve ortaokulunda düzenlenen törende konuşan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Belediye olarak eğitime destek vermeye devam ediyoruz. Eğitim bizim en kıymetli alanımız. İlçemizde bulunan eğitim kurumlarımızdan gelen istek ve talepleri belediyemizin imkanları dahilinde çözüme kavuşturuyoruz. Çünkü her zaman olduğu gibi bugünde eğitim konusunda var olan hassasiyetimizi sürdürüyoruz. Özellikle ilçemizde bulunan özel çocuklarımızın eğitimi konusunda bizlere ulaşan projelere destek vermeye devam ediyoruz. İlçemizde bulunan eğitim kurumlarımızın hayata geçirmek istediği tüm projelerine biz de imkanlarımız dahilinde katkı sunuyoruz. Otizmli çocuklar yaşam merkezi, Prof. Dr. Aziz Sancar Bilim Merkezi ve Kütüphane, okullarımızın kütüphane, spor ve oyun alanlarının bakım-onarımlarının yanı sıra imzaladığımız bir protokolle ilçemizde tarım okulu açılması konusunda verdiğimiz destekte eğitime verdiğimiz önemin bir göstergesidir. Bugün de Uzuncaburç mahallemizde çocuklarımıza eğitim veren ilim ve irfan yuvamızın bünyesinde oluşturulan kütüphaneyi ve hobi bahçesini çocuklarımızla buluşturmanın sevinci içerisindeyiz.

 Eğitime destek veren tüm kurum ve kuruluşlarımıza, hayırsever insanlarımıza, eğitim camiamıza ve hemşehrilerimize yürekten teşekkür ediyorum. Uzuncaburç ilk ve ortaokulu bünyesinde kurulan kütüphanemizin ve hobi bahçemizin çocuklarımıza, okulumuza ve mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, emeği geçenleri de tebrik ediyorum” diyerek kütüphane ve hobi bahçesinin açılış kurdelasını İlçe Kaymakamı Abdullah Aslaner, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin, Kamu-Sen Başkanı İbrahim Atalay, okul idarecileri, Mahalle Muhtarı Haluk Ünal ve davetlilerle birlikte kesti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36