Eğitim-Öğretimde İkinci Dönem Güvenlik Toplantısı yapıldı

Eğitim-Öğretimde İkinci Dönem Güvenlik Toplantısı yapıldı

Eğitim-Öğretimde İkinci Dönem Güvenlik Toplantısı yapıldı

  

 

HABER: ATİKE CEYLAN

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı İkinci Dönem Güvenlik Toplantısı  Kaymakam Cinbir başkanlığında Yapıldı

Mersin’in Silifke İlçesinde 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı’nın İkinci Dönem Güvenlik Toplantısı, Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir başkanlığında Halk Eğitimi Merkezinde gerçekleştirildi

 Toplantıya;  Emniyet müdürlüğü ve İlçe  jandarma temsilcileri,  Mahalle muhtarları,   okul müdürleri, okul aile birliği başkanları, Siyasi Parti İlçe Başkanları,  Belediye  ve Meski temsilcileri ile daire müdürleri katıldı.

Kaymakam Cinbir,  toplantı da yaptığı konuşmasında,  2017-2018 eğitim ve öğretim yılı ikinci döneminin daha güvenli, huzurlu ve başarılı geçmesi için alınması gereken tedbirlerin neler olduğunu belirleyerek, bu tedbirlerin koordinasyon içerisinde alınmasını sağlamayı amaçladıklarını söyledi.

Kaymakam Cinbir, kamu kurumları, güvenlik güçleri, belediyeler, sivil toplum kuruluşları, idareciler ve okul aile birlikleri, veliler olarak hep birlikte hareket ederek, geleceğimizin teminatı çocukların başarılı ve huzur içerisinde bir eğitim ve öğretim yılı geçirmesi için çalışılacağını belirterek ,  2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı ikinci döneminin hayırlı olması dilek ve temennilerini iletmesinin ardından toplantı sona erdi.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79