Gökal, Sanatseverlerle buluştu

Mezitli Belediyesi Otizm Evi ve Otizme Umut Derneği’nde fotoğraf sergisi ve söyleşi etkinliği düzenlendi.

Gökal, Sanatseverlerle buluştu

Mezitli Belediyesi Otizm Evi’nde Kişisel Gelişim Uzmanı, Yazar ve Eğitmen Güray Gökal 7. Kişisel Fotoğraf Sergisi aracılığıyla sanatseverlerle buluştu. Fotoğraf sergisi sonrasında Gökal ve Mezitli Otizme Umut Derneği Başkanı Jülide Güzel “Yaşama dair umut ve farkındalık” konulu bir söyleşi gerçekleştirdiler.

Sergi ve söyleşiye Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve Berlin Tempelhof-Schöneberg Belediye Başkanı Jorn Oltman ve beraberindeki Alman heyet katıldı.

Gökal, Belediye Başkanı Oltman’a sergilediği fotoğraflardan hediye etti.

Dernek başkanı Jülide Güzel, katılan ailelere ve tüm otizm dostlarına Fen Lisesinden mezun olup, şu anda üniversitede yazılım mühendisliği okuyan otizmli oğlu Mert ile yaşadığı tecrübeleri anlatarak otizmin önemine dikkat çekti.

Gökal, “Anne, bir çocuğun yaşamında karşılaştığı ilk öğretmendir. Vazgeçilmez değerde olan ilk ve temel bilgilerin alındığı bir okuldur” dedi. Tüm dinleyenlerin keyif aldığı ve bol etkileşimli bir söyleşi gerçekleştirildi.

Söyleşi sonrasında Jülide Güzel, yardım ve desteklerinden dolayı Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’a ve Kişisel Gelişim Uzmanı, Yazar ve Eğitmen Güray Gökal’a teşekkür plaketlerini takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36