Güray Gökal’dan 9. Kitap

Kişisel Gelişim Uzmanı Yazar & Eğitmen Güray Gökal’ın 9. kitabı “Köşe Yazıları” yayında.

Güray Gökal’dan 9. Kitap

Gökal, Okumak ve yazmak benim için keyifli bir mutluluk ve keşif yolculuğu oldu. Ama her zaman en popüler kitap ve yazıları okumadım. Döküntü yazı parçacıklarını, unutulmuş köşe yazılarını, kimsenin ilgilenmediği eski kitapları, kötü çevrilmiş üçüncü sınıf romanları da okudum. Bazen haftalarca yazamadım, bazen durmaksızın yazdım.

İnsanın yazı yazmasını, düşünce ve hislerini sistematik biçimde kayda geçirilmesi hali, bir anlamda yaşama not düşmek adına insan varlığının belgelendirilmesi olarak görüyorum. Dedi.

Son dönemlerde ayrı ayrı kanser, alzheimer, otizm gibi başlıklara dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak için yaptığı projeler, çalışmalar ve eğitimlerinde kitaplarını ücretsiz olarak okuyucularına imzaladı.

Gökal’ın seyahat rehberi niteliğinde olan “Farklı Bir Yol Hikâyesi” , Kişisel Gelişim niteliğinde olan “Konuşma Bozuklukları” , “Öğrenci ve Aile Koçluğu” , “Bedenin Dili” öğrencilerimizde okuma alışkanlığını arttırmak için yazılmış “Hızlı ve Etkin Okuma” , çocukların sosyal yaşamda kendilerinin yapması gereken bağımsız davranışları onlara sevdirilerek yaptırılması amaçlanan “Bilinçli Anne Akıllı Çocuk” kitabı ve yüzyılın en büyük sorunu olan küresel ısınma ve iklim değişikliğinin gelecek nesilleri nasıl etkileyeceği konusuna dikkat çekmek amacıyla yazılan “Küresel İklim Değişiklikleri ve Çevre Eğitim Projeleri” ve insanların iş ve sosyal hayatında özgüvenli bir duruş sergilemeleri ve insanların fiziksel görünümünden bedensel sinyallerine kadar detaylı olarak anlatıldığı, kişilerin beden dilini ve sinyallerini yorumlayarak sağlıklı iletişim kurmasında aracı olmak için yazılan “İnsanları Tanıma Sanatı” olmak üzere 8,  yeni çalışması “Köşe Yazıları” ile toplam 9 kitabı bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36