'Hello Mersin'le Hem Eğlen Hem Dil Öğren

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde, ‘Hello Mersin’ yabancı dil kulübü açıldı.

'Hello Mersin'le Hem Eğlen Hem Dil Öğren

Dil becerilerini geliştirmek, daha akıcı konuşmak ve özgüvenle iletişim kurmak isteyen vatandaşların eğlenirken öğreneceği ‘Hello Mersin’ kulübü sayesinde, vatandaşlar yeni bir dil öğrenmenin keyfini çıkartıyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde, 'Hello Mersin' yabancı dil kulübü açıldı. Dil becerilerini geliştirmek, daha akıcı konuşmak ve özgüvenle iletişim kurmak isteyen vatandaşların eğlenirken öğreneceği 'Hello Mersin' kulübü sayesinde, vatandaşlar yeni bir dil öğrenmenin keyfini çıkartıyor.

Drama, dil oyunları, sunumlar ve grup çalışması gibi birçok etkinlik sayesinde hem eğlenip hem öğrenmeyi amaçlayan kulüpte, vatandaşlar daha akıcı ve özgüvenli bir iletişimin kapılarını aralıyor. Dil öğrenmenin yanı sıra, dil kulüplerine de ev sahipliği yapan 'Hello Mersin', dil alanında kendini geliştirmek isteyen Mersinlileri buluşturuyor.

 Kulübe katılmak isteyen vatandaşlar, www. mercek.mersin.bel adresinden ya da Alo 185 hattından başvurularını yapabiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36