Meski, İşitme Engelli Öğrencilere Su Tasarrufunu Anlattı

Meski, İşitme Engelli Öğrencilere Su Tasarrufunu Anlattı

Meski, İşitme Engelli Öğrencilere Su Tasarrufunu Anlattı

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü,  10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında, İbni Sina Özel Eğitim Meslek Lisesi, Yunus Emre İşitme Engelliler Ortaokulu ve Çankaya Özel Eğitim Meslek Lisesi Merkezlerinde öğrencilere “ Çevre ve Su Tasarrufu ” konulu eğitim verdi.

Suyun yaşam için içerdiği önem ve su tasarrufunun gerekliliğine ilişkin verilen eğitimi, işitme engelli öğrenciler için İşitme Engelliler Spor Federasyonu İl Temsilcisi Metin Ünel işaret diliyle aktardı.

MESKİ Genel Müdürlüğü; suyun yaşam için içerdiği önem ve su tasarrufunun gerekliliğine konusunda yaklaşık 600 öğrenciye eğitim verirken, öğrencilerin eğlenmesine ve bilinçlenmesine katkıda bulundu. Eğitimlerin ardından okul bahçesinde öğrenciler için sürpriz bir etkinlik de gerçekleştirdi. Etkinlikte, öğrenciler de bizzat oyunların içine dahil edilerek, hem eğlendirip hem de “Su Tasarrufu ve Çevre Bilinci” hakkındaki bilgiler verilirken Öğrencilere, “Su Tasarrufu Çantası” ile MESKİ’yi tanıtıcı yayınlar da hediye edildi.

Eğitim Merkezleri Yetkilileri; Engelliler haftasında etkinliğin düzenlenmesinde katkısı olan MESKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79