Minik Öğrencilerden Huzurevi Ziyareti

Minik Öğrencilerden Huzurevi Ziyareti

Minik Öğrencilerden Huzurevi Ziyareti

Silifke’de hizmet veren Gökkuşağı kreş ve çocuk kulübü öğrencileri Yaşlılar Haftası dolayısıyla huzurevini ziyaret etti.

 

 

 HABER: ATİKE CEYLAN

Silifke Huzurevi ve Yaşlı Bakımevinde bulunan yaşlıları ziyaret eden Gökkuşağı kreşin minik öğrencileri yaşlıların ellerini öperek sohbet etmeyi ihmal etmediler.

 

Yaklaşık 50 öğrenci ile yapılan ziyarette Gökkuşağı kreş ve çocuk kulübü sahibi Doğanay Sayın Korkmaz, “Gelecek nesillerin birer bireyi olan ve gerek canımızı gerekse vatanımızı emanet edeceğimiz çocuklarımıza büyüklerine karşı yapması gerekli sorumlulukları bizzat uygulamalı olarak göstermek istedik. Öğrencilerimiz bugün burada bulunan yaşlı amca ve teyzeleriyle birlikte zaman geçirdiler. Merak ettiklerini sordular ve böylelikle gelecekte sorumlu birer birey olmaları için merhamet duygularının gelişmesine de yardımcı olduğunu düşünüyorum. Gerek Huzurevcindeki yaşlılar gerekse miniklerimiz bu ziyaretten oldukça mutlu ayrıldılar” dedi.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36