Okul-Sektör işbirliği toplantısı yapıldı

Silifke’de eğitim veren Uluğ Bey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Okul-Sektör işbirliği ve istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Okul-Sektör işbirliği toplantısı yapıldı

Silifke öğretmenevinde yoğun katılımla gerçekleştirilen toplantıda konuşan Okul Müdürü Murat Yıldırım, yaptığımız istişare faaliyetleri sonucunda farklı sektörlerde beceri ve eğitim alan 90 öğrenci olduğunu belirtti.

Yıldırım, “ farklı sektörlerden 78 işyerinde beceri eğitimlerini yapan 90 öğrencimiz var, öğrencilerimizin pratik eğitimlerini sahada en iyi şekilde almaları için birlikte çalıştığımız iş yerleri ve sektör temsilcileri ile beklentilerini ve beklentilerimizi konuşmak yarınlara emanet edeceğimiz gençler için en iyi olanı yapmak adına bir araya geldik. Hem bizim için hem de işverenler için faydalı paylaşımların olduğu bir toplantı sağladık.  Katılımları ile katkı sağlayan işyeri temsilcilerine gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum dedi.

Toplantıya ilçede bulunan farklı sektörlerden işyeri temsilcileri, okul yöneticileri ve öğretmenler  katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36