Şampiyonlardan Kaymakam’a ziyaret

16. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Gastronomi Festivali’nde bir altın ve iki bronz madalya kazanan Selçuk Üniversitesi Silifke Taşucu Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve okul yöneticileri Kaymakam Şevket Cinbir’i makamında ziyaret ettiler.

Şampiyonlardan Kaymakam’a ziyaret
Yapılan ziyaretin amacının başarılarını paylaşmak ve kendilerine sağlanan maddi ve manevi destek için teşekkür etmek olduğunu belirten öğrenci ve okul yöneticileri, “başarımızın devamı gelecek” dediler.

Ziyarete, Taşucu Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Kazım Eser, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm başkanı Öğr. Gör. Kürşad Sayın, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü yiyecek-içecek dersleri öğretim elemanı Öğr. Gör. Cengiz Urbaş katılırken, Uluslararası şampiyonada madalya alan üniversite öğrencisi Ahmet Eren Özdemir, Aylin Ergüden, Ömer Çınar, Hasan Aşam ve Volkan Aktaş’ta eşlik ettiler.

Şampiyona hakkında Kaymakam Cinbir’e bilgi veren Taşucu Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Kazım Eser, “İstanbul’da düzenlenen ve 40 ülkeden Toplam 2 bin 500 şefin katıldığı 16. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Gastronomi Festivalinde öğrencilerimiz, iki bireysel ve bir ekip kategorisinde 1 altın ve iki bronz madalya kazandılar. Öğrencilerimizin bu başarısı hem okulumuz hem de ilçemiz adına gurur verici. Bu başarımızda bize desteğini esirgemeyen başta sayın kaymakamımız olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki yıllarda buna benzer yarışmalara katılarak başarılarımıza başarı katarak silifke’nin gururu olmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

Kaymakam Cinbir, bu tür yarışmalara katılmanın ilçemizin tanıtımı için de önemli olduğunu belirterek, dereceye giren öğrencilere başarı diledi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79