Sanata destek projesi

Silifke'de Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmalarda öğrencilere ödüller verildi.

Sanata destek projesi

Silifke İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, ilkokul ve ortaokullar arası şiir yazma ve resim yapma yarışması düzenledi.  Göksu Deltası'nda sürdürülebilir tarım için Bitki Koruma Ürünleri ve Gübre Ürünleri Ambalaj Atıkların Toplanması ve Bertaraf Edilmesi Projesi kapsamında düzenlenen resim yapma ve şiir yazma yarışmasına ilkokul ile ortaokul öğrencileri katıldı.

Silifke Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirilen ödül töreninde dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yusuf Gün, burada yaptığı konuşmada, proje hakkında katılımcılara bilgi verdi, ödül alan öğrencileri tebrik etti.

Törene, Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner, İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem Karadağ, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36