Semizer, Mersin Deniz Ticaret Odası'nın destekleri için teşekkür etti

Semizer, Mersin Deniz Ticaret Odası'nın destekleri için teşekkür etti

Semizer, Mersin Deniz Ticaret Odası'nın destekleri için teşekkür etti

Semizer, Mersin Deniz Ticaret Odası'nın destekleri için teşekkür etti

Prof. Dr. Durmuş Tezcan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Asım Semizer, Mersin Deniz Ticaret odasını ziyaret ederek, okulda kurmakta oldukları Yabancı Dil Laboratuvarı için destek istedi.

HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Deniz Ticaret Odası Başkanı M.Cihat Lokmanoğlu ve Genel sekreter Mesut Öztürk tarafından karşılanan Müdür Asım Semizer,  “Denizcilik sektöründeki vizyonunuz bizim için bir pusula niteliği taşımaktadır” diyerek sözlerine şu şekilde devam etti.

Yapılan görüşmede Okul Müdürü Semizer; Mersin Deniz Ticaret odasının İlimizde bulunan denizcilik liselerine yaptıkları yardımlar ve Mersin Üniversitesi Denizcilik Fakülte inşaatının yapımını üstlenmeleri dolayısıyla Mersin Deniz Ticaret Odası Başkanı M. Cihat Lokmanoğlu’na ve Genel Sekreter Mesut Öztürk’e eğitime verdiği katkılardan ötürü teşekkür ederek başladığı görüşmesinde; "Bugüne kadar okulumuzun türlü ihtiyaçlarında kapısını çaldığımız sizlerden hiçbir zaman geri çevrilmedik. Geleceğin donanımlı ve Nitelikli denizcilerini yetiştirmek temel stratejik hedefimiz olması nedeniyle , kurmakta olduğumuz Yabancı Dil Laboratuvarı’nın kurulumu ve Okula adını veren Prof. Dr.Durmuş Tezcan isimli eğitim teknesinin bakımında vermiş olduğunuz türlü desteklerden dolayı ayrıca teşekkür ederim" Bu doğrultuda sizlerin denizcilik sektöründeki vizyonunuz bizim için bir pusula niteliği taşımaktadır." Diyerek bu nazik misafirperverliklerinden dolayı kurum adına teşekkür etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36