Silifke Rotary Kulübü Ebeveyn Çocuk kampı düzenledi

Silifke Rotary Kulübü Ebeveyn Çocuk kampı düzenledi

Silifke Rotary Kulübü Ebeveyn Çocuk kampı düzenledi

Mersin’in Silifke İlçesinde  Silifke Rotary Kulübü  35 çocuk  40 yetişkinin katıldığı  ebeveyn çocuk kampını gerçekleştirdi.

HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Silifke’nin yaylası olan Uzuncaburç’ta yaklaşık 1000 rakımlı piknik alanında kamp eğitmeni Gökalp Saklı’nın koordinesinde kurulan 25 çadırda 75 kişi  2 günlük kamp yaptı.

 Kampta ebeveyn ve çocuk arasındaki iletişimin güçlenmesi ve  çocukların kendilerini ve becerilerini keşfetmesi ve sosyal olarak gelişmesi için çeşitli etkinlikler yapıldı.

Silifke Rotary Kulübü Başkanı Alp Ravanoğlu, “Kampta İlk yardım eğitimi, doğal afetlere karşı korunma eğitimi, aile içi iletişim eğitimlerinin yanı sıra; çadır kurma, doğa yürüyüşü, boyama ve el becerilerini geliştirme eğitimleri ve doğayla iç içe olmanın insana kazandırdığı huzuru hem teorik hem uygulamalı olarak anlatılırken daha pek çok paylaşım etkinlikler de kamp programı içerisinde yer aldı. Ayrıca çocukların kaynaşması için gece yürüyüşleri ve mini survivor yarışması yapıldı. Çocuklar ve aileler için çok eğlenceli olan bu kamp çocuklar için ise ayrıca eğitici oldu” dedi.

Başkan Ravanoğlu, düzenlenen Anne - Baba - Çocuk Kampının geleneksek hale geldiğini , bu yıl ise 5. sini düzenlediklerini belirterek, bunun aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesi olduğuna ve desteklenmesinin önemine dikkat çekti.

Bu tür etkinlikler ile kulüp üyeleri ve aileleri arasında birlik ve beraberliği sağlamaya çalıştıklarını söyleyen Başkan Ravanoğlu,  Anne - Baba - Çocuk kampının geleneksel hale gelmesi için çaba sarf edeceklerini belirtti ve Kampa destek olan bütün dostlarımıza teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79