Silifke Ülkü Ocaklarından Gezici Kütüphane

Silifke Ülkü Ocaklarından Gezici Kütüphane

Silifke Ülkü Ocaklarından Gezici Kütüphane

 Ülkü Ocakları Silifke İlçe Başkanlığı, “Okuyun Nesiller” projesi kapsamında “Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu gezici Kütüphanesi ile yayla mahallelerindeki gençler ile okuma etkinliği gerçekleştiriyor.

Özellikle kırsal bölgelerdeki çocuklarla buluşulup hem okuma etkinliği gerçekleştirilip hem de Ülkü Ocaklarının faaliyetleri anlatılıyor. Halkın büyük beğenisini toplayan gezici kütüphane etkinliği ile yaklaşık bin adet kitabın çocuklara dağıtılması hedefleniyor.

“OKUYAN NESİLLER YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ”

Kütüphane ile ilgili açıklama yapan Ülkü Ocakları Silifke İlçe Başkanı Murat Sezer “Ülkü Ocakları eğitimin ve öğretimin her kademesinde ve alanında olan bir gençlik teşkilatıdır. İlçeye bağlı Tosmurlu ilkokuluna “Şehit Öğretmen Ekim Güngör  ” adına kütüphane açmıştık. Yaz dönemi insanların büyük bir kısmı yaylalarda yaşamını sürdürüyor. Bizde Ülkü Ocakları olarak gezici kütüphanemizi hazırlayıp yollara düştük. Hedefimiz 10 günlük bir zaman diliminde yaklaşık 40 Mahalleyi gezmek. Vatandaşlarımızı özellikle de gençlerimizi kütüphanemiz ile buluşturmayı amaçlıyoruz. Yegenli,  Kırobası, Mara, Uzuncaburç , Şeydili Ovacık Mahalleleri ile işe koyulduk. Tüm gayretimizi bilinçli vatansever ve milli menfaatleri her şeyin önünde tutan bir neslin yetişmesine katkı sunmak. Bu sorumluluk anlayışı ile mücadele ediyoruz etmeye de devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79