Silifke’de Üniversite öğrencileri için tesis tahsis edildi

Silifke’de Üniversite öğrencileri için tesis tahsis edildi

Silifke’de Üniversite öğrencileri için tesis tahsis edildi

 

  HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Türkiye’nin pek çok ilinde olduğu gibi Mersin’in Silifke ilçesinde de öğrencilerin kalacağı ev sorunu meydana geldi.  Taşucu ve Silifke’deki Yüksekokullarda okumak için ilçeye gelen öğrencilerin gerek ev bulamayışı gerekse buldukları evlerin bölgede bulunan Ruslarında etkisi ile çok yüksek fiyatlardan kiraya verilmek istenmesi öğrencileri çaresiz bıraktı.

Mevcutta bulunan kız yurdunun da kapanmasıyla birlikte özellikle kız öğrenciler için sorunun artması nedeniyle  öğrencilerin barınma sorunlarına  çözüm geldi.  AK Parti Silifke ilçe Başkanı Mehmet Emin Kurt sosyal medya üzerinden öğrencilere müjdeyi duyurdu.

Başkan Kurt, Silifke İlçemizde Üniversite okuyacak bayan öğrencilerimiz için belirli bir kontenjan İle Kapızlı Gençlik ve Spor Bakanlığı Tesisleri tahsis edilmiştir. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Mersinimiz’e yapılacak her türlü yatırımın takipçisi olan Hazine ve Maliye Bakanımız Sn. Lütfi Elvana, Gençlik ve Spor Bakanımıza, AK Parti Mersin Milletvekillerimiz Sn. Ali Cumhur Taşkın'a Sn. Zeynep Gül Yılmaz'a, Sn. Hacı Öözkan'a, İl Başkanımız Sn. Cesim Ercik’e, İl Spor Müdürümüz Ökkeş Bey’e  teşekkür ediyorum. Bu Sevindirici Haber için tüm büyüklerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Açıklanan müjdeyle kız öğrencilerin bir nevide olsa barınma sorunu çözülürken, vatandaşlarca bu durumun yeterli olmadığı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36