Silifke’de yükümlüler icin açılan Ahşap Yakma Tekniği kursu tamamlandı

Silifke’de yükümlüler icin açılan Ahşap Yakma Tekniği kursu tamamlandı

Silifke’de yükümlüler icin açılan Ahşap Yakma Tekniği kursu tamamlandı

Yükümlülerin "Ahşap Yakma Tekniği" kursu tamamlandı.

213 Saatlik Gravür (Ahşap Yakma Tekniği) kursu 12 yükümlünün katılımı ile açılmış olup; 9 yükümlü ile 16.09.2022 tarihinde Ahşap Yakma Tekniği kursu tamamlandı.

Silifke Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu Eylül Ayı toplantısı yapıldı. Silifke Cumhuriyet Başsavcısı Selman Eskiler'in başkanlığında  Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.  Silifke Denetimi Serbestlik Müdürlüğünce denetim ve takibi devam etmekte olan yükümlülerin; Boş Zamanlarının Değerlendirilmesi, Becerilerinin Geliştirilmesi ve   Sosyalleşmelerinin sağlanması amacı ile ilgili olarak  Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Silifke Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Silifke Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında imzalanmış olan protokol gereğince; Silifke Denetimli Serbestlik Müdürlüğümüzde 17.08.2022 tarihinde 213 Saatlik Gravür (Ahşap Yakma Tekniği)  kursu 12 yükümlünün katılımı ile  açılmış olup; 9 yükümlü ile 16.09.2022 tarihinde Ahşap Yakma Tekniği kursu tamamlandı.  213 Saatlik Gravür (Ahşap Yakma Tekniği) kursunda hazırlanan ürünler Eylül Ayı Koruma Kurulu Toplantısında Kurul Üyelerine sergilenmiştir.

Ayrıca Eylül ayı toplantısında; haklarında tedbir kararı verilen  2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılı İçin İhtiyaç Sahibi 35  Yükümlü ve Eski Hükümlü Çocuklarına Kırtasiye Yardımı  kararı alınmış ve söz konusu yardımlar; Silifke Denetimli Serbestlik Müdürlüğünce Eylül ayı içerisinde ilgililerine  ulaştırıldı.  

Eylül Ayı Koruma Kurulu Toplantısı; Silifke Cumhuriyet Başsavcısı Selman Eskiler'in Koruma Kurulu Üyelerinin katkıları ile Silifke Denetimli Serbestlik Müdürlüğümüzde bu zamana kadar açılan ve önümüzdeki dönemlerde açılacak olan kursların; yükümlülerin topluma kazandırılmaları ve sosyal hayata uyum sağlamalarına katkı sağlayacağını belirterek; bu çalışmalarda desteklerini esirgemeyen Koruma Kurulu üyelerine teşekkürlerinin ardından  sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36