Turgut, öğrencilerle kahvaltıda buluştu

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Mersin Üniversitesi Silifke Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu öğrencileriyle kahvaltıda buluştu.

Turgut, öğrencilerle kahvaltıda buluştu

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Yüksekokul Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Öğrenci Topluluğu Başkanı Fatih Görünü ve topluluk üyesi 70 öğrencinin katıldığı kahvaltıda, öğrencilerin sorularını da yanıtladı.

 “BELEDİYE BAŞKANIMIZA HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a, yüksekokulun çevre düzenlemesi ile ulaşım alanında yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eden Fatih Görünü, “Sn. Belediye Başkanım, Başkan Yardımcılarım ve çok değerli öğrenci arkadaşlarım. Hepimiz buraya eğitim ve öğretim için gelmiş bulunmakta ve uzun bir süre burada kalacağımızı belirtmek isterim.

Bu süre zarfında Silifke Belediyesi olarak kurumlar arası iletişime ve genç beyinlere her zaman önem veren bir belediye başkanımızın olması bizleri mutlu ediyor.  Okulumuzun eksikliklerinden tutunda, çevre düzenlemesine kadar birçok ihtiyacımıza imkânları ölçüsünde destek veren başkanımıza teşekkür ediyoruz.

Hepimizin bildiği gibi okulumuza ilk başladığımız dönemlerde ulaşım sorununu önemli ölçüde çözen ve bugün Sim Koop ile Taşucu Koop dolmuş hatlarının okulumuzun kapısına kadar gelmesinde Sn. Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Turgut’un katkıları büyüktür.

Kendisi zor koşullarda okuyarak bugünlere gelmiş, doktor ve belediye başkanlığı gibi önemli görevlerde bulunmaktadır. Böylesine eğitimin önemini ve bizlerin durumunu en iyi anlayan bir belediye başkanıyla çalışmamız bizler için ayrı bir şanstır. Bütün bu hizmetlerin yanı sıra Belediye Başkanımızdan, Öğrenci Topluluğu olarak istediğimiz bazı projelerimizde bulunmaktadır.

İlçemiz sınırları içerisinde en bakımsız ve en ücra köy okulunun boyanarak bakımı yapılacak ve önemli eksiklikleri tamamlanacaktır. Bu konuda ulaşım, araç gereç, yemek ve malzeme ihtiyacımız olacaktır.

Belediyemizin ilgili makamlarla görüşerek Ulugöz kavşağından yüksekokula kadar giden kısımda kaldırım çalışmaları ve ışıklandırmalar yapmasını, Kültür Müdürlüğümüzle işbirliği içerisinde yapacak olduğumuz projelerde bizlere destek olmasını istiyoruz. Değerli Başkanım, bugüne kadar yapmış olduğunuz ve yapacak olduğunuz hizmetlerden dolayı öğrenci arkadaşlarım ile okulumuz adına bir kez daha teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

“GENÇLİĞE VE ÖĞRENCİLERİMİZE ÖNEM VERİYORUZ”

Silifke Belediyesi olarak imkânlar dâhilinde ilçeye yeni ve modern hizmetler getirmenin gayreti içerisinde olduklarını ifade eden ve bu alanda genç beyinlere her zaman ihtiyaç duyulduğunu anlatan Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Yüksekokulumuz ve bu okulumuzda okuyan bütün öğrencilerde bizim kardeşlerimiz, gençlerimiz ve öğrencilerimizdir. Yüksekokulumuza ve öğrencilerimizin sosyal etkinliklerine elimizden geldiğince her türlü desteği sağlayacağız. Okulumuzun bir öğrenci topluluğu var ve bu öğrenci topluluğumuzun etkinliklerini rahatça ve eğlenceli geçirebilmeleri adına imkânlar doğrultusunda yardım ediyoruz ve bu gibi etkinliklere yardımlarımız artarak devam edecek. Birlik ve beraberlik içerisinde iletişim kurarak, ilçemizde yaşayan üniversiteli öğrencilerimizle daha gelişen ve daha yaşanılır hale gelen bir Silifke yaratacağız. Okulumuza, tarihimize, sosyal yaşantımıza ve ilçemize hep birlikte sahip çıkacağız. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan teşekkür konuşmalarının ardından öğrencilerin sorularını yanıtlayan Başkan Mustafa Turgut, daha sonra öğrencilerle günün anısına selfie çektirerek, onlarla karşılıklı sohbet etti.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36