Velilerden Silifke Belediyesine teşekkür

Silifke Belediyesi, ortaöğretim kurumlarındaki 5 ile 12. sınıf düzeyinde öğrenim gören 300 öğrenci ailesine, aylık 100 TL yardım yapmayı sürdürüyor. Öğrenci aileleri hizmetlerinden ve yardımlarından dolayı Silifke Belediyesine teşekkür etti.

Velilerden Silifke Belediyesine teşekkür

Geçen yıl 200 öğrenci ailesine verdiği nakdi yardım sayısını bu yıl 300’e çıkaran Silifke Belediyesi, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından belirlenen 300 öğrencinin ailesine, 9 ay süresince her ay düzenli olarak nakdi yardım sağlayacak.

Hizmetlerinden dolayı Silifke Belediyesine ve Başkan Dr. Mustafa Turgut’a teşekkür eden öğrenci aileleri, “Başkanımıza ve belediye yetkililerine çok teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızın eğitim ve öğrenimine katkı sunması bizleri çok mutlu etti. Başkanımızın ihtiyaç sahibi ailelerin yaşadığı her sıkıntıya katkı sunması ve sahip çıkması bizleri mutlu ediyor. Başkanımız zor koşullarda büyümüş bir ailenin çocuğu olduğu için bizlerin durumunu da çok iyi biliyor ve anlıyor.  Eğitim sevdalısı ve gönüllüsü olarak bizlere çok anlamlı desteklerde bulundu.  O anlamda hem kendilerini ziyaret etme hem de yardımlarından dolayı teşekkür etmek için buradayız.” dedi.

“300 DAR GELİRLİ ÖĞRENCİ AİLEMİZİN DESTEKÇİSİ OLUYORUZ”

Öğrenci ailelerine ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür eden Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Ekonomik sıkıntılar içinde okumaya çalışan ortaöğretim çağındaki öğrencilerimiz ve ailelerini, bir nebze de olsa rahatlatacak olan nakdi yardımlarımızı bu yıl da sürdürmeye karar verdik. Geçtiğimiz yıl 200 olan aile sayısını bu yıl 300’e çıkardık. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından belirlenen, ortaokul ve lisede okuyan 300 öğrencimizin ailelerine, 9 ay süresince her ay 100 TL yardım yapmayı sürdürüyoruz.

Bu yardımlar ile maddi olanakları kısıtlı olan öğrencilerimizin eğitim hayatlarına destek olabilmeyi hedefliyoruz. Öğrencilerimizden tek isteğimiz derslerine odaklanmaları ve başarıları ile bizleri gururlandırmalarıdır. İmkânlarımız dâhilinde dar gelirli ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz’ dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79