Alanya’dan Silifkeli işsiz gençlere çağrı

“Gelin Beraber Çalışalım”

Alanya’dan Silifkeli işsiz gençlere çağrı

Alanya’da BYS Güvenlik şirketi istihdama yönelik bir girişimde bulunarak çevre illerdeki işsiz gençlere iş sözü vaadinde bulunarak çağrıda bulundu.

BYS Alaiye Güvenlik Şirketi Genel Müdürü Ümit Sipahioğlu, yaptığı açıklamada; Özel Güvenlik kimliği bulunan ve iş bulmakta zorlanan güvenlikçileri iş vaadinde bulunarak şirketine davet etti.

Sipahioğlu, “Özel Güvenlik Eğitimini tamamlayan Silahlı/Silahsız tüm güvenlikçi arkadaşları bizimle çalışmaya davet ediyorum. özellikle Silifke ve çevre ilçelerde iş bulmakta zorlanan arkadaşlar şirketimizle bağlantı kurabilirler. Son 2 yıldır bu bölgeden gelen birçok arkadaşımızı şirketimiz bünyesine aldık. Şuan farklı projelerimizde çalışmaktalar. İnsanın geleceğe yönelik adımlar atabilmesi için işi ve çalıştığı kurumun güven vermesi gerektiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Şirket olarak bu bilinçle beraber çalıştığımız ekibimize ve çalıştığımız tüm projelere bu güveni kazandırmış prestijli bir şirketiz. Bildiğiniz gibi Antalya ve özellikle Alanya turizmde kendini kanıtlamış gittikçe büyüyen bir şehirdir. Bu sebeble yatırımlar çoğalıyor ve her yıl farklı farklı oteller ve AVM açılmaktadır. Yani iş sahası genişlemekte ve istihdama yönelik yeni kapılar açılmaktadır. Şirket olarak Alanya ve çevresinde birçok farklı projelerimiz bulunmakta olup bu projelerde bizimle çalışmak isteyen Güvenlik görevlisi arkadaşlara da teklifte bulunmak istedik. Gelin beraber çalışalım” dedi.

Aslen Silifkeli olup çocukluk ve gençlik yıllarını Taşucu mahallesinde geçiren ve yıllarca işsizlik sıkıntısı çeken, yaklaşık 10 yıldır da Antalya’nın Alanya ilçesinde Güvenlik Görevlisi olarak çalışan, şuanda ise  BYS Güvenlik şirketi bünyesinde Güvenlik Proje Müdürü olarak görevinde yükselen  Ali Karakaya ise “ben yıllardır Silifke’de işsizlik sıkıntısıyla boğuştum. Kimliğim olmasına rağmen sektörde iş bulamadım. Silifke’de benim gibi güvenlik sertifikalı ve işsiz olan arkadaşlarımında aynı sorunları yaşadığını biliyorum. Memleketim olan Silifke’de yaşamak güzel ama nedense ilçedeki işsizliği kökten çözecek girişimler yapılamadı. Hala da bu sorunu aşmış değiliz. Şuanda BYS Güvenlik şirketinde şeflik yapıyorum. Buraya gelene kadar herkes gibi zorluklar çektim. Benim gibi işsizlikten bıkmış ve gelecek için emin adımlar atmak isteyen arkadaşlara gurbete çıkıp şanslarını denemelerini tavsiye ettiğim gibi şirketimizle çalışmak isteyenleri de davet etmekten çekinmiyorum. Burada güvenlik sektörünün iş ağı çok geniş. O yüzden mesleğini icra etmek isteyen Silifkeli tüm Özel Güvenlik kimlikli kardeşlerimi bekliyorum. Ayrıca sadece Özel Güvenlik olarak değil, Sertifikalı veya ustalık belgesi olan teknik elemanı içinde fazlaca iş fırsatı var.” diye konuştu.

 

BYS Özel Güvenlik / Alanya 
Şirket Kurucusu Ve Genel Müdür: Ümit Sipahioğlu
Genel Koordinatör:  Oğuz Bilge  / GSM: +90 505 584 11 54
İnsan Kaynakları ve Personel Müdürü İbrahim Çiçekli - GSM: 0505 522 4052
www.bysalaiyeozelguvenlik.com

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36