Altunok, “Pazarcı esnafımız rahata kavuşacak”

Altunok, “Pazarcı esnafımız rahata kavuşacak”

Altunok, “Pazarcı esnafımız rahata kavuşacak”

Gazi mahallesinde yapımına başladıkları kapalı pazar yerinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, hayata geçirecekleri bu proje sayesinde pazarcı esnafının rahata kavuşacağını açıkladı.

Yaz, kış, yağmur, yağış demeden ürünlerini tek tek satıp geçimlerini sağlayan pazarcı kardeşlerimizi tek çatı altında toplamanın sevincini hep birlikte yaşayacağız” diyen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, “Emekleri ile hayatlarını idame ettiren pazarcı arkadaşlarımızın bilmelerini isterim ki, Silifke Belediyesi her zaman sizinledir ve her zaman sizin destekçinizdir. Verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmeye çalışıyoruz. Uzun yıllar Celal Bayar Caddesi üzerinde her türlü olumsuzluğa rağmen faaliyet gösteren pazarcı esnaflarımıza yönelik yeni bir proje başlattık. Sayağzı, Sarıcalar ve Gazi mahallelerinin ortak noktası olarak bilinen yazı tepesinde devam eden bu çalışmayla birlikte halkımızın ve pazarcı esnaflarımızın acil ihtiyaç duyduğu kapalı pazar yeri projesini kısa sürede hayata geçireceğiz. Belediyemize ait 7 dönümlük bir arazi üzerinde yapımı devam eden kapalı pazar yeri projemizi kısa sürede tamamlayarak halkımızı ve pazarcı esnafımızı yerine yerlerine kavuşturacağız” diyerek çalışmaları yürüten müteahhit firma yetkilisine çalışmaların hızlandırılması için talimatlarda da bulunduğu öğrenildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36