Ayhan Kızıltan yeniden Başkan seçildi

Ayhan Kızıltan yeniden Başkan seçildi

Ayhan Kızıltan yeniden Başkan seçildi

Ayhan Kızıltan Yeniden Başkan

HABER ATIKE CEYLAN KAÇAR 

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Meclis Başkanlığı seçimleri bugün yapıldı. MTSO'nun Mevcut Başkanı Ayhan Kızıltan yeniden ipi göğüsledi. Seçim'de 44 oy alan Kızıltan yeniden MTSO Başkanı seçildi. MTSO Meclis Başkanlığına Aday olan Hamit İzol'da 66 oy alarak yeniden meclis başkanı oldu.

O seçim sonuçlarına göre Hakan Kayacı 27, Alper Gürsoy 43, Ayhan Kızıltan 44 oy aldı.Bir oy geçersiz sayıldı. Geçersiz sayılan Oya yapılan itiraz sonucu tekrar oy sayımı yapıldı fakat sonuç değişmedi.

KIZILTAN: DAHA GÜÇLÜ MERSİN İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

MTSO’ya tekrar seçilerek güven tazeleyen Ayhan Kızıltan, yaptığı açıklamasında bütün Meclis üyelerine teşekkür etti. Kızıltan, seçim sürecinin çok yorucu olduğunu belirterek, "Seçim tüzüğünün değişmesi için Türkiye Odalar Birliği’ne başvuruda bulunacağız. Mevcut seçim süreci hepimizi yoran ve yıpratan kurallardan ibaret olduğu İçin yeni bir tüzük hazırlayacağız" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79