Gorush Baby Yeni Mağazası Erdemli’de açtı

Gorush Baby Yeni Mağazası Erdemli’de açtı

Gorush Baby Yeni Mağazası Erdemli’de açtı

 

Gorusp Baby Mağazalar zincirine yeni halkayı Erdemli’de ekledi.

 

 HABER: ATİKE CEYLAN

 

Türkiye’de yaşanılan ekonomik sorunlara rağmen elini taşın altına koyarak topyekun mücadeleye iş yeri açarak destek veren Gorusp Baby Mağazalar sahibi Naciye Karaman, Mut, Silifke’den sonra Erdemli’de açıkları mağazanın halkına hayırlı olmasını diledi.

 

Enflasyonla mücadele kapsamında hem yeni mağaza açarak, hem de yapılan yüzde10’luk indirimle ‘topyeküm mücadele bizde varız’ diyerek destek veren Naciye Aydın Karaman,

Anne ve bebeğin ihtiyacı olan her şeyi aynı anda bulmanın mümkün olabildiği geniş ürün yelpazesine sahip olan Gorush Baby Erdemli Mağazasına Erdemli halkını davet etti.

Görkemli bir törenle açtıkları Gorush Baby Erdemli Mağazasında anne-bebek üzerine her türlü ihtiyacı bulabildiklerini belirten İş Kadını Karaman, “Mağazamızda beslenme ürünleri, anne -bebek çantası, araba-puset, banyo bakım, bebek giyim, bebe oyuncak, hastane çıkışları gibi bebek ve annenin ihtiyacı olan her türlü ürünü bulmaları mümkündür. Ayrıca zaman zaman yapılan ekstra indirimler ve çekilişlerle müşterilerimizin yüzünü güldürmeye devam edeceğiz” dedi.

SAĞLIKLI-KALİTELİ

Ailelerin üzerine titrediği bebekleri için kaliteden ödün vermeyen ürünleri tercih ettiklerini kaydeden Karaman ''Mağazalarımızda çocukların sağlıklı büyümeleri ve güven içinde olmalarına özen gösteren anne ve babalara hitap ediyoruz." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36