Gözler kabine toplantısında

Emekli maaş zammına ilişkin araştırmalar sürüyor.

Gözler kabine toplantısında

Emekliye yönelik ara zam yapılıp yapılmayacağı 9 Ekim Pazartesi günü gerçekleştirilecek olan Kabine Toplantısı sonrasında belli olacak.

Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti 4. Olağanüstü Kongresi'nde emekli zammına ilişkin detaylara yer verdi. Bu açıklama sonrasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan da yeni bir açıklama gelirken gözler Kabine Toplantısına çevrildi.

Erdoğan'ın açıklamaları sonrasında Bakan Vedat Işıkhan yaptığı paylaşımda "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, müjde olarak verdiği işçi, memur ve Bağ-Kur emeklilerimiz ile ilgili çalışmayı kabine toplantısı sonrası milletimizle paylaşacak. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da emeklilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz." açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36