“14 Mart Tıp Bayramı” Mesajı

“14 Mart Tıp Bayramı” Mesajı

“14 Mart Tıp Bayramı” Mesajı

 Ülkemiz genelinde ve ilimiz özelinde; sağlık alanında hayata geçirilen düzenlemeler ile vatandaşlarımıza sunulan sağlık hizmet standardını çok daha yukarı seviyelere taşımak, hizmete sunulan modern sağlık tesisleri ile vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden çok daha kaliteli ve nitelikli şartlarda faydalanmalarına imkân sağlamak için Sağlık Bakanlığımız yoğun bir çalışma sürdürmektedir.

Tüm bu hizmet ve yatırımların yanında, vatandaşlarımıza sunulan sağlık hizmet standardının yükseltilmesinde, hayatlarını insanı yaşatmaya ve hayat kurtarmaya adayan ve bu uğurda mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan sağlık çalışanlarımızın çok büyük payı bulunmaktadır.

Bu bağlamda, kutsal mesleklerini büyük fedakârlık ve özveri ile icra ederek her türlü övgüyü fazlasıyla hak eden hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyor, saygılarımı sunuyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36