3 Ocak Coşkusu Hande Yener Konseriyle Taçlandı

3 Ocak Coşkusu Hande Yener Konseriyle Taçlandı

3 Ocak Coşkusu Hande Yener Konseriyle Taçlandı

 Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Mersin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıldönümü dolayısıyla devam eden etkinliklerin sonunda Hande Yener konser verdi. Konserde gönüllerince eğlenen Mersinliler kurtuluş coşkusuna ortak oldu.

 

Servet Tazegül Spor Salonu’nda düzenlenen konsere, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Hasan Gökbel, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gubaroğlu ve binlerce Mersinli katıldı.

 

Gecede en popüler şarkılarını Mersinliler için seslendiren pop müziğinin sevilen ismi Hande Yener’e Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Hasan Gökbel yakasındaki, Atatürk ve Türk Bayrağı figürlü rozeti hediye etti. Renkli görüntülerin yaşandığı konserde Yener rozeti yakasına taktıktan sonra sahne performansına devam etti.

 

 “Yener: 2018 sizlerle birlikte harika başladı”

Pop müziğinin sevilen ismi Hande Yener konserde Mersinlileri selamlayarak “Bugün Mersinimizin kurtuluşunu kutluyoruz. Mersin’de, Atamızı saygıyla ve sevgiyle anıyorum. Yeni yılın ilk konseri, 2018 harika başladı. Sizleri görmek benim için harika. Ayrıca rozet için de çok teşekkür ediyorum, çok naziksiniz. Üzerinde bayrağımızda var ve zevkle, keyifle, büyük bir gururla alıyorum. Sayın Başkanımıza da çok teşekkür ediyorum ve sevgilerimi iletiyorum. Bu güzel hatırayı da hemen takıyorum” şeklinde konuştu.

 

Pop müziğinin sevilen ismi Yener, tıklım tıklım dolu salonda, coşku ile karşılandı. Hande Yener, ‘Bakıcaz Artık’, ‘Mor’, ‘Emrine Amade’, ‘Romeo’, ‘Kırmızı’  ‘Seviyorsun’ gibi birbirinden güzel şarkılarını 3 Ocak Mersin’in kurtuluş günü için seslendirdi.

 

Oturdukları koltuklarından sahnenin önüne koşarak Hande Yener’in şarkılarına eşlik eden Mersinliler 3 Ocak Mersin’in düşman işgalinden kurtuluş coşkusuna ortak oldu.

Gecede Mersinli sanatçı Kadir Somer de sevilen şarkılarını Mersinliler için seslendirdi. Konsere gelen dinleyiciler, tüm şarkılara eşlik ederken şarkılar hep bir ağızdan söylendi ve Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gubaroğlu Mersinli sanatçı Kadir Somer’e çiçek hediye etti.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36