Altunok, “Asfaltlama çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz”

Altunok, “Asfaltlama çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz”

Altunok, “Asfaltlama çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz”

 

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, yaz aylarının gelmesiyle birlikte asfaltlama çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirtti.

Belediye olarak tüm mahallelerde çalışmaların devam ettiğini bildiren Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “Mahalle muhtarlarımız ve vatandaşlarımız tarafından belediyemize gelen asfaltlama ile ilgili talepleri imkanlarımız dahilinde yapmaya başladık. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı asfaltlama ekiplerimiz şu anda Çamlıca mahallesinde asfaltlama çalışmaları yapmaktadır. Asfaltlama çalışmalarımıza Uzuncaburç mahallemizden devam edeceğiz. Uzuncaburç mahallemizde çalışan ekiplerimiz asfaltlama öncesi yol yapım, onarım ve asfalt öncesi hazırlıklarını sürdürmektedir. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte ilçemize bağlı tüm mahallelerimizde asfaltlama çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Muhtar Usca’dan teşekkür

Silifke Belediyesine bağlı asfaltlama ekipleri tarafından mahallesinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Çamlıca Mahallesi Muhtarı Arif Usca, yürütülen çalışmalardan dolayı Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ve ekibine teşekkür ettiğini açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36