Altunok, “Bu başarı hepimizin”

Altunok, “Bu başarı hepimizin”

Altunok, “Bu başarı hepimizin”

 Altunok, “Bu başarı hepimizin”Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Türkiye genelinde yapılan en başarılı belediye başkanları değerlendirmesinde kendisine destek veren hemşehrilerine teşekkür ederek, “bu başarı hepimizin” dedi.

Avrasya Araştırma Şirketinin Türkiye genelinde ilk kez gerçekleştirdiği 2020 Yılının En’leri listesinde en başarılı belediye başkanları arasında Mersin’den sadece Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’un yer aldığı öğrenildi. Araştırma şirketinin sonuçlarına göre Türkiye genelinde onuncu, Akdeniz Bölgesinde ikinci, Mersin’de ise birinci olan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, bir hafta içerisinde iki ayrı araştırma şirketi tarafından yapılan değerlendirmelerde yüzde 60,1’lik puanla ikinci kez başarılı belediye başkanı seçilmenin gururunu yaşadığını açıkladı. Arama motorları, sosyal medya siteleri ve haber sitelerinin taranması sonucu elde edilen veriler sonucu yapılan değerlendirmelerde büyükşehir ilçe belediye başkanlarının başarılarının ölçüldüğü tesbit edildi.  
“Bu başarı hepimizin” diyerek sevincini Silifkeli hemşehrilerine teşekkür ederek paylaşan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “Avrasya araştırma şirketi tarafından Türkiye genelinde yapılan değerlendirmelerde Türkiye genelinde onuncu, Akdeniz bölgesinde ikinci ve ilimiz Mersin bölgesinde ise birinci seçildim. Değerli hemşehrilerimizin desteğini her zaman yanımızda hissediyoruz. Halkımızın bize verdiği bu destekler omuzlarımızdaki sorumluluğu da artırmaktadır. Bugüne kadar olduğu gibi bu günden sonra da hiçbir ayrım yapmadan toplumun tüm kesimlerine eşit ve adaletli hizmet vermeye devam edeceğiz. Silifke’mize bağlı 88 mahallemize ve halkımıza beklediği hizmetleri özlediği projeleri en kısa zamanda ulaştıracağız. Türkiye genelinde bir hafta içinde iki ayrı araştırma şirketi tarafından yapılan araştırmaya katılarak yüzde 60,1’lik değerlendirme ile başarılı belediye başkanları sıralamasında bizlere sevinç yaşatan tüm Silifkeli hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79