ALTUNOK'DAN 30 AĞUSTOS ŞENLİKLERİNE DAVET

ALTUNOK'DAN 30 AĞUSTOS ŞENLİKLERİNE DAVET

ALTUNOK'DAN 30 AĞUSTOS ŞENLİKLERİNE DAVET

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle ilçede düzenleyecekleri zafer şenliklerine tüm Silifkelileri davet ettiğini açıkladı.

Başkan Altunok yaptığı açıklamada, “Bu yıl büyük bir coşku ve heyecanla kutlayacağımız 30 Ağustos zafer bayramı etkinlikleri içerisinde biz de belediye olarak bir konser düzenleyeceğiz. Halkımızla birlik ve beraberlik içerisinde yaşayacağımız zafer bayramı coşkusunu ünlü ses sanatçılarının da katılımıyla ilkini Anıt meydanında gerçekleştireceğiz.  Halk konserlerimiz daha sonra Atakent, Taşucu, Gökbelen ve Mara mahallelerimizde devam edecektir. Festival tadında bir coşkuyla kutlayacağımız 30 Ağustos zafer bayramı etkinliklerine tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.

Silifke Belediyesi tarafından 24-30 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan şenliklerde ünlü ses sanatçıları Derya Bedavacı, Norm Ender, Hüseyin Kağıt, Gece Yolcuları ve İnci Mercan’ın sahne alacağı da öğrenildi.


Anahtar Kelimeler:
Mersin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36