Altunok, “Halkımızın Yanındayız”

Altunok, “Halkımızın Yanındayız”

Altunok, “Halkımızın Yanındayız”

Silifke Belediyesi olarak her zaman halkın yanında olduklarını bildiren Belediye Başkanı Sadık Altunok, ilçede belediye hizmetlerini sürdürürken vatandaşları da işyerlerinde, evlerinde ve çalıştıkları tarım alanlarında ziyaret ettiklerini açıkladı.

Belediye olarak mahallelerde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, ayrıca esnafları, vatandaşları ve tarlada çalışan işçileri de ziyaret ederek onların sorun ve isteklerini de dinledi.

Başkan Altunok konuşmasında, “Belediye hizmetlerimizi siz değerli halkımıza ulaştırmaya devam ediyoruz. Tüm birimlerimiz programlı bir çalışmayla 88 mahallemize belediye hizmetlerini götürmektedir. Temizlikten, asfalta, parkeden, yeni yollar açmaya yani halkımızın ihtiyaç duyduğu tüm hizmetlerin sağlıklı ve modern bir yapıda siz değerli halkımıza ulaşması için mücadele etmekteyiz. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte çalışmalarımızda tempoyu artırarak halkımıza ve tatil amaçlı ilçemize gelecek misafirlerimize yönelik bir dizi hizmetlere başladık. Halkımıza ve ilçemiz Silifke’ye hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi. 

Kendilerini ziyarete gelen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’u bağrına basan vatandaşlar, esnaflar ve tarım alanlarında çalışan işçiler ise, “Başkanım, yürüttüğünüz belediye hizmetlerinin yanı sıra zaman ayırıp bizleri ziyaret etmenize çok sevindik. Sizleri aramızda görmekten mutlu olduk. Sizi iyi günde kötü günde hep yanımızda gördüğümüz için teselli buluyoruz. Allah sizlerden razı olsun başkanım” diyerek istek ve sorunlarını Başkan Altunok’a ilettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79