Altunok, kütüphaneyi ziyaret etti

Altunok, kütüphaneyi ziyaret etti

Altunok, kütüphaneyi ziyaret etti

 

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, belediyeye ait Dr. Ali Su Halk Kütüphanesini ziyaret ederek kütüphanede kitap okuyan ve ders çalışan öğrencilerle sohbet etti.

Ziyaret esnasında kitap okuyan ve ders çalışan öğrencilerle sohbet eden Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, ilçede halkın hizmetine sunulan kütüphane sayesinde gençleri ve çocukları okumaya teşvik ettiklerini söyledi.  Dr Ali Su Halk Kütüphanesini ziyaretinde konuşan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı konuşmada, “İnsanları bilgiye ulaştıran en büyük kaynakların başında kitap gelir. Okuyarak bilgi sahibi oluruz. Gençlerimiz, çağımız gereği artık bilgisayarlardan ve tabletlerden bu ihtiyaçlarını karşılıyorlar. Malum kitap okuma alışkanlığı az olan bir ülkeyiz. Bizlerde kütüphanemizi en çok kullanan ve en çok okuyan kardeşlerimizi burada yalnız bırakmıyoruz. Zaman zaman onları kütüphanemizde ziyaret ederek onların bu merkezle ilgili yeni istek ve taleplerini dinliyoruz.  Ülke olarak daha çağdaş bir topluma erişmek istiyorsak hepimizin daha çok okuması ve öğrenmesi gerekiyor. Bu sebeplerden dolayı eğitime ve kültüre verdiğimiz desteğimiz artarak devam edecektir” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36