Altunok, Malazgirt zaferini kutladı

Altunok, Malazgirt zaferini kutladı

Altunok, Malazgirt zaferini kutladı

 

Silifke Belediye Başkanı sadık Altunok, 26 Ağustos Malazgirt Zaferi’nin 950. Yıl dönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Silifke Belediye Başkanı Altunok yayınladığı mesajında, “Orta Asya’dan Anadolu’ya göç ederek yaklaşık bin yıl önce bize bu vatanı emanet eden atalarımızın kazandığı 1071 Malazgirt Zaferinin yıl dönümünde mutluyuz, gururluyuz, sevinçliyiz. Sultan Alparslan komutasındaki Türk birlikleri, Bizans ordusunu bozguna uğratarak, Anadolu’nun kapılarını Türk-İslam Medeniyetinin beşiği haline getirerek, tüm coğrafyanın ezilen halklarına umut, zalimlere korku, insanlığa umut veren büyük bir imparatorluğun temellerini atmıştır. Malazgirt Zaferi atalarımızın bizlere bıraktığı aklın, gayretin, yeteneğin, samimiyetin, askeri dehanın, sabrın, imanın birer emaneti olduğunu unutmuyoruz. Millet olarak yeni Türkiye hedefimize durmadan, yorulmadan ve usanmadan devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle 26 Ağustos 1071 Malazgirt Zaferi’ni en kalbi duygularımla kutluyor, Sultan Alparslan ve askerlerini bir kez daha gurur, rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79