Altunok’a ziyaretçi akını

Altunok’a ziyaretçi akını

Altunok’a ziyaretçi akını

 

Altunok’a ziyaretçi akını“İlçe halkımızla her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olmaya devam edeceğiz” diyen  Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’a vatandaşlar tarafından ziyaretlerin  devam ettiği bildirildi.

Ziyaretine gelen vatandaşlarla tek tek ilgilenen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Silifke ve Silifkeliler için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her zaman için siz değerli halkımızın hizmetkarı olmaktan gurur duydum. Mahallelerimizde yürüttüğümüz çalışmaları yakından takip eden ve bizlere her zaman destek ve güç veren siz değerli hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz günden bu yana çeşitli kurum ve kuruluşlarımızın temsilcileri, muhtarlarımız ve vatandaşlarımız hiçbir zaman bizleri yalnız bırakmamıştır. Biz de belediye çalışmalarımızın yanı sıra zaman zaman esnaflarımızı ve siz değerli hemşehrilerimizi ziyaret etmeye gayret gösteriyorum.  Sizlerle bir araya gelerek talep ve istekleri de dinliyorum. İki yıl gibi bir sürede siz değerli hemşehrilerimizi yeni ve modern projelerle buluşturmaya devam ediyoruz. Bunlardan bazıları Göksu ırmağı üzerine asma köprü, cemevi, otizmli çocuklar yaşam merkezi, kır düğün salonu, dar gelirli aileler için sosyal konut projesi, bilim merkezi ve kütüphane, 24 saat Göksu projemiz, yeni parkların yapımı, emekli kıraathanesi, restorasyon çalışmaları ve yeni iş makinalarının belediyemize kazandırılması konularında başarılı bir çalışma yürütüyoruz” diyerek kendisini ziyarete gelen vatandaşları ve misafirleri bilgilendirmeye devam ettiği öğrenildi.

Kendisini ziyarete gelen vatandaşlar ise yaptıkları konuşmalarda, “Başkanım göreve geldiğiniz günden bu yana her zaman bizlerle bir araya geliyorsunuz, kapınız her zaman biz vatandaşlara açık bu davranışınız bizleri mutlu etmektedir. Her mahalleye eşit hizmetler götürme gayretinizi de biliyoruz. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” diyerek Başkanvekili Altunok’a iyi dileklerini ilettiler.

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36