Altunok’tan çocuklara kar sürprizi

Altunok’tan çocuklara kar sürprizi

Altunok’tan çocuklara kar sürprizi

Silifke Belediyesi, karne heyecanı yaşayan çocukların duygularına ortak olmak ve yıllardır kar hasreti çeken Silifke’yi karla buluşturmak için kente 35 kamyon kar getirdi.

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’un talimatı ile harekete geçen ekipler, çocukların karne heyecanını atmaları ve Silifke’yi karla buluşturmak için kente 35 kamyon kar getirdi. “Haydi çocuklar kar şenliğine” sloganıyla karne şenliği düzenleyen Silifke Belediyesi kentte yaşayan çocuklara unutulmaz anlar yaşattı.

Hiç kar görmemiş çocuklarında aralarında yer aldığı öğrenciler Atatürk Anıtı Göksu parkında düzenlenen etkinlikte buluşarak kar topu savaşı yaptı. Şenlik alanına gelen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’ta çocuklarla birlikte kar topu oynamayı ihmal etmedi.

Başkan Altunok’u karşılarında gören çocuklar, sevinçlerini paylaşarak karın üzerinde hatıra fotoğrafı çektirdiler.  Kar eğlencesinin vazgeçilmezlerinden olan sucuk ekmek, alanda yorulan ve acıkan çocuklara Başkan Altunok tarafından dağıtıldı. Çocuklar, güneşli cumartesi gününde karla oynamanın keyfini yaşadıklarını belirterek, bu imkanı sunan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’a teşekkür ettiler.

Atatürk Anıtı Göksu parkında düzenlenen etkinlikte çocuklarla bir araya gelerek kartopu oynayan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Bu ülkenin geleceği olan çocuklarla bir arada olabilmek, onları mutlu etmek, yüzlerinde ki tebessümü görebilmek için böyle bir etkinlik düzenledik. Geleneksel hale getirdiğimiz 2. Kar şenliğimizde çocuklarımızın sevincini paylaştık. Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz geleneksel kar şenliğine ilçemize bağlı Kırobası ve civar mahallelerden toplam  35 kamyon kar getirdik. Son derece keyifli bir ortamda çocuklarımızın mutluluğunu paylaştık. Çocuklar bizim her şeyimiz. Çocuklarımızın gönüllerince eğlenmesi ve keyifli bir zaman geçirebilmeleri için  bu etkinliği düzenledik. Bizler onlar için varız. Şenliğimize katılan tüm çocuklarımıza ve değerli ailelerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Etkinliğe Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’un yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt ve yönetim kurulu üyeleri, MHP İlçe Başkanı Levent Nogay ve yönetim kurulu üyeleri, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin, Kamu-Sen Başkanı İbrahim Atalay, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, vatandaşlar ve çocuklar katıldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36