Altunok’tan hayırlı olsun ziyareti

Altunok’tan hayırlı olsun ziyareti

Altunok’tan hayırlı olsun ziyareti

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, belediye meclis üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Murat Sezer’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli’yi makamında ziyaret eden Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, belediye meclis üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay ve yönetim kurulu üyeleri, 18 Mart 2021 tarihinde Ankara’da yapılacak olan büyük kurultayın hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundular. 13. Olağan büyük kurultayda yeniden genel başkanlığa aday olan Devlet Bahçeli’ye Silifke’den tam destek vereceklerini de hatırlatan  Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ve İlçe Başkanı Levent Nogay, yaptıkları çalışmalarla MHP’nin Mersin’de güçlenmesi ve başarılı çalışmalar yürütmesine önderlik eden İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli’ye teşekkür ettiklerini açıkladılar.

“Bu ziyaretler çalışmalarımıza güç katıyor” diyen Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli yaptığı konuşmada, “Mersin bölgesinde belediye hizmetlerinin halkımıza partimiz aracılığı ile ulaşması bizleri son derece sevindirmektedir. Bugüne kadar olduğu bugünden sonra da ilçe teşkilatlarımızla,  partimize mensup belediye başkan ve meclis üyelerimizle birlik ve beraberlik içerisinde kentimize ve hemşehrilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. 18 Mart 2021 tarihinde yapılacak olan büyük kurultayda Genel Başkanımız Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin yanında  Mersin olarak tek ses tek yürek olarak yer alacağız” diyerek kendisini ziyarete gelenlerle bir süre sohbet etti.

Daha sonra Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanlığı görevine getirilen Murat Sezer’i de makamında ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay ve yönetim kurulu üyeleri, Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ve belediye meclis üyeleri hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Kendilerini ziyarete gelen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, belediye meclis üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Murat Sezer’de bu güne kadar olduğu gibi bugünden sonra da Mersin ve ilçelerinde ülkü ocaklarının var olması ve partisi MHP’nin daha da güçlenmesi için var gücüyle çalışmalarına devam edeceğini vurguladı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36