Anıl Akü Silifke Bayileriyle İftarda Bir Araya Geldiler

Anıl Akü Silifke Bayileriyle İftarda Bir Araya Geldiler

Anıl Akü Silifke Bayileriyle İftarda Bir Araya Geldiler

Mersin’in ticaretine önemli katkılarda bulunan ANIL AKÜ Firması, Silifke’de bulunan bayileri ile iftarda bir araya geldiler.

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Silifkeli İş insanı Meslek Adamları Birliği Başkanı Anıl Akü’nün sahibi Nihat Kadıoğlu’nun oğlu  Meslek Adamları Geçlik Kolları Başkanı Genç İş Adamı  ve Anıl Akü imalatı Firma yetkilisi Osman Kadıoğlu, , babası Nihat Kadıoğlu’nun geçirdiği rahatsızlık nedeniyle yemeğe katılamadığını belirterek, yemeğe katılan bayilerine duydukları memnuniyeti dile getirip teşekkür etti.

İftar programı vesile ile bir araya gelmenin önemli olduğunun altını çizen Osman Kadıoğlu, “Bu tip organizasyonlara önem veriyoruz ama bir pandemi süreci nedeniyle bizler, biraz bir birimizden uzak kaldık. Yani ustalarımızla sadece iş gereği görüşür olduk, şimdi bu pandemi sürecini artık atlattığımızı düşünüyorum. Birlikteliklerimiz çoğalacak, ‘Anıl Akü’ olarak sizlerin her zaman yanındayız. Sadece biz sizlere ticaret boyutuyla bakmıyoruz.” Dedi.

BABAM NİHAT KADIOĞLU, “BAYİLERİME İYİ BAK”

Nihat Kadıoğlu’nun kalp ameliyatı olduğunu hatırlatan Osman Kadıoğlu, babası Nihat Kadıoğlu’nun sözünü hatırlattı: “Babam Nihat Kadıoğlu kısa zaman önce kalp ameliyatı oldu. , Burada olmayı çok istiyordu ama inşallah sağlığına kavuşur kavuşmaz sizlerle buluşacak. Buraya gelirken babam bana şu sözleri söyledi, “Benim bayilerime iyi bak” Ben şu an vekâleten onun adına konuşuyorum. Kendisinin sizlere çok selamı var.” Dedi.

‘Anıl Akü’ bayileri ile her geçen gün daha da büyüdüğünü anlatan, Osman Kadıoğlu, yeni işletmelerin bayi olarak katıldıklarının altını çizerek, iftar yemeğine gelen tüm bayilere ve davetlilere teşekkür etti.

 Anıl Akü’nün Mersin’in yerli firması olduğunu ve bayilerinin bu bilinçle yerli firmalarına sahip çıktıkları için çok mutlu olduklarını da sözlerine e

kledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79