Arpaçbahşiş Sahilleri, Belediye İle Tertemiz

Arpaçbahşiş Sahilleri, Belediye İle Tertemiz

Arpaçbahşiş Sahilleri, Belediye İle Tertemiz

 Erdemli Belediyesi, bahar mevsiminde başlattığı sahil temizliği çalışmalarını yaz aylarında da sürdürüyor.
Arpaçbahşiş Mahallesi sahil bandında temizlik faaliyetleri gerçekleştiren Belediye, ilçenin her noktasına hizmet götürmeye devam ediyor.

Erdemli Belediyesi; yaz sezonuna hazırlık çalışmalarına, sezon içerisinde de yaptığı çalışmalarla devam ederek, Arpaçbahşiş Mahallesinde temizlik faaliyetleri gerçekleştiriyor. Zaman zaman sahil bandında bulunan yeşil alanların arttırılması için de çalışmalar yürüten Belediye, daha önce Erdemli’nin çeşitli noktalarında gerçekleştirdiği temizlik faaliyetlerine bir yenisini daha ekleyerek, Arpaçbahşiş Mahallelerinde de çalışma başlattı. Turizm noktasında attığı adımlar ile ilçenin gelişiminde önemli yatırımlar yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu; Mavi Bayraklı Plaj, Kızkalesi Medya Günleri, Sinema Günleri gibi projeler ile hizmetlerine ara vermeden devam ediyor.

İlçenin ciddi bir değere sahip olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Mükerrem Tollu yaptığı açıklamada, “İlçemizin her noktası; gerek doğal güzellikleri, gerek denizi, gerek tarihi alanları ile önemli bir yere sahip. Amacımız bu değeri ortaya çıkartarak, bölgemizi turizmde geliştirmek. Bu doğrultuda yaptığımız hizmetlerin Uluslararası standartlara uygun olmasını önemsiyor ve yeni projeler gerçekleştiriyoruz. Kullandığımız birçok ürünü de kendi tesislerimizde üretiyoruz. Bugün de Arpaçbahşiş Mahallemizde, denize girilen kumsal alanlarda ve sahile giden yürüyüş yollarında temizlik faaliyetlerimizi gerçekleştirdik. Yapılan hizmetlerin vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79