AV. YEŞİM ARSLAN BÜROSU AÇILDI

AV. YEŞİM ARSLAN BÜROSU AÇILDI

AV. YEŞİM ARSLAN BÜROSU AÇILDI

 Av. Yeşim Arslan Bürosu açıldı

 

 Silifke’de Av. Yeşim Arslan’ın Avukatlık Bürosu görkemli bir törenle açıldı.

 HABER: ATİKE CEYLAN

Silifke Onuk iş Merkezi Binası 3. kat no 306 adresinde hizmete giren büronu açılış kurdelesini Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Silifke Ticaret Odası Başkanı Nurettin Kaynar, Mersin Bora Başkanı Ali Er, Silifke Baro Başkanı Gülhan Dölek ve Avukat Yeşim Arslan kesti.

Dualar eşliğinde yapılan Avukatlık Bürosu açılışında Kaymakam Şevket Cinbir, Silifke’mizde her geçen yıl artan avukatlarımızı görmek bizleri mutlu ediyor. Özellikle de genç arkadaşlarımızın kendi ofislerini açmaları bizleri ayrıca gururlandırıyor. Öncelikle ailesine sonra meslektaşlarına ve sonrada Silifke’mize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Genç avukat arkadaşımız Yeşim Arslan’a da başarı dileklerimizi iletiyorum. Allah utandırmasın” dedi.

 Mersin Barosu Başkanı Ali Er,  tüm genç meslektaşlarım gibi Yeşim Arslan’ın da adaletten şaşmayacağını doğruluk ve dürüstlük kurallarına riayet edeceğine inancının tam olduğunu bilmenizi isterim. Bu nedenle toplumda avukata olan güveni zedeleyecek en ufak herhangi bir tutum ve davranışın camiamızın tamamına zarar verebileceği bilinci içinde olan bu arkadaşımızın bürosunu açmanın gururunu yaşıyorum. Çok hassas bir meslek icra edecek. Bugün burada kendine ve mesleğine olan güveni gördük inanıyorum ki gösterdiği mesleki başarıları ile bu güvenimizi ikiye katlayacaktır.” Dedi.

 

 Silifke Baro Başkanı Gülhan Dölek ise, “Her geçen yıl Silifke’de genç avukat sayımız artıyor. Bu yıl pek çok yeni avukat arkadaşımız aramıza katıldı. Bu avukat arkadaşlarımızın genç olması bizleri bir o kadar daha mutlu ediyor. Silifke’de şuan kadar 102 avukat arkadaşımız bu kutsal mesleği onurlu bir şekilde ircaa etmekte. Bugün aramıza katılan genç meslektaşımız Yeşim Arslan’a da başarıl dileklerimi iletirken iş yerinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut ve Ticaret Odası Başkanı Nurettin Kaynar’da hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

 

 Açılışa katılanlara bir teşekkür konuşması yapan Genç Avukat Yeşim Arslan ise, “bu mutlu günüme katılan tüm meslektaşlarıma, değerli büyüklerime ve gelerek beni onure eden herkese çok teşekkür ediyorum. Bana verilen güvene layık olacağımdan kimsenin endişesi olmasın” dedi.

2013 yılı Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Mezunu olan Avukat Yeşim Arslan’ın mesleğinde 4 yılına girdiği öğrenildi.

 









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36