AYYILDIZLI TAK “IŞIL IŞIL” OLDU

AYYILDIZLI TAK “IŞIL IŞIL” OLDU

AYYILDIZLI TAK “IŞIL IŞIL” OLDU

 ATATÜRK CADDESİ’NİN SİMGESİ AYYILDIZLI TAK YENİLENDİ

Mersin kent merkezindeki Atatürk Caddesi’nin girişinde yer alan ve deforme olması nedeniyle yerinden sökülen Ayyıldızlı tak yenilendi. Ayyıldızlı tak yeni görüntüsüyle Mersinliler’den tam not aldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından kentsel tasarım çalışmaları kapsamında Atatürk Caddesi girişine yapılan Ayyıldızlı tak yenilendi. Hasar görmesi, formunda bozulmaların meydana gelmesi ve üstündeki led lambaların kırılması nedeniyle kısa süre önce bakıma alınan Ayyıldızlı tak, yeni görüntüsüyle vatandaşlardan büyük beğeni topladı.

Işıkları ve iskeleti yenilendi

Mersin’in kalbi Atatürk Caddesi’nin simgelerinden biri haline gelen Ayyıldızlı takın bakım ve yenileme çalışmaları tamamlandı. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen bakım çalışmaları kapsamında kırılan aydınlatma sistemi ve led ışıklar yenilenerek, içerisine modül ledler yerleştirildi. Takın iskeletini oluşturan metal konstrüksiyon, plexiglass ve alüminyum kompozitle kaplandı. Takın üst kaplama malzemesi olan ve hasar gören plastik carpet sökülerek yenisi ile donatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36