Babacan Silifkeli Muhtarları dinledi

Babacan Silifkeli Muhtarları dinledi

Babacan Silifkeli Muhtarları dinledi

 

Babacan Silifkeli Muhtarları dinlediDeva Partisi Silifke İlçe Teşkilatının 1. Olağan Kongresine katılmak için Silifke’ye gelen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, demokrasinin yapı taşı olan Muhtarları unutmadı. Babacan, muhtarları dinlemek için Silifke programında özel zaman ayırdı.

Göksu Otel’de Silifkeli muhtarlarla tanışıp görüş alışverişinde bulunan Babacan, “Dün Aksaray’da idik. Bu gün de ilçe kongremiz için Silifke’deyiz. Yarın ve bir gün de Erdemli ve Tarsus’ta olacağız. Türkiye’nin her karış toprağını gezmeye devam ediyorum. Biliyorsunuz Deva Partisi kurulalı geçtiğimiz hafta tam bir yılı doldurdu. Bir yıl gibi kısa bir süre içerisinde teşkilatlanmada seçime girmeyi elde edecek bir noktaya ulaştık. Teşkilatlanma eşiğini aştık. Bu gün itibari ile 81 ilin 81’inde il başkanlarımız görevinin başında. Türkiye’nin 973 ilçesi var bunların 600’ünde bu gün itibari ile ilçe başkanlarımız işinin başında. Teşkilatlanma çalışmalarımız da yoğun bir şekilde devam ediyor” dedi.

Muhtarların demokrasinin yapı taşları olduğunu vurgulayan Babacan, “Siz muhtarlarımızın önemini çok iyi biliyoruz. Sizlerin yaşadığı sorunları da biliyoruz. Bu sorunların üstesinden gelmek için her zaman yanınızda olacağım” dedi.

Silifke Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Temur’da, Silifkeli muhtarlara zaman ayırıp kendilerini dinlediği için DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’a teşekkür etti.

Basına kapalı olarak devam eden toplantı sonrasında Genel Başkan Ali Babacan, Muhtarlarla otel çıkışı toplu fotoğraf çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36