Bahçe mahallesinde asfalt sevinci

Bahçe mahallesinde asfalt sevinci

Bahçe mahallesinde asfalt sevinci

 

Asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’la görüşen Bahçe Mahallesi Muhtarı Ferit Uysal ve mahalle halkı hizmetler için Başkanvekili Altunok’a teşekkür ettiler.

Beraberinde Teknik Hizmetlerden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Enes Buğra Genç’le birlikte Bahçe mahallesine giden Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, burada devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında Garaj Amiri Ali Aktan’dan da bilgiler alan Başkanvekili Altunok, Bahçe Mahallesi Muhtarı Ferit Uysal ve mahalle halkı ile görüşmelerde bulundu.

“Mahallemizde devam eden asfaltlama çalışmaları mahalle halkımızı ve bizleri son derece memnun etmiştir” diyen Bahçe Mahallesi Muhtarı Ferit Uysal yaptığı konuşmada, “Mahallemizin ve halkımızın istek ve sorunlarını zaman zaman Başkanvekilimiz Sadık Altunok’la paylaşarak hizmet konusunda isteklerde bulunmuştum. Başkanvekilimiz Sadık Altunok bu taleplerimiz arasında en acil olan asfaltlama çalışmalarını mahallemizde başlatmıştır. Mahallemiz ve tüm ilçe genelinde başarılı çalışmalar yürüten belediye hizmetlerini halkımızla buluşturan Belediye Başkanvekilimiz Altunok ve ekibine teşekkür ediyoruz. Bugün mahallemizde devam eden asfaltlama çalışmalarından dolayı hem mahalle halkımız hem de bizler çok memnunuz” diyerek Başkanvekili Altunok’a teşekkür ettiğini açıkladı.

İlçe merkezi ve 88 mahalleye eşit şekilde hizmet götürmeye devam ettiklerini belirten Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’ta konuşmasında, “Fen işleri müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz kırsal ve merkez mahallelerimizde asfaltlama, yolların bakım ve onarımı, yeni yolların açılması ve parke taşı döşeme çalışmalarına aralıksız devam etmektedir. Mahalle Muhtarlarımızdan ve halkımızdan gelen istek ve talepleri belediyemizin imkanları dahilinde yerine getirmeye gayret gösteriyoruz” dedi.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36